(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Taideyliopiston tilapalvelut hakee

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen mahdollisimman pian (tai sopimuksen mukaan) ja jatkuen 31.12.2020 saakka.

Projekti-insinööri toimii osana hankeorganisaatiota Taideyliopiston Tilapalveluissa. Projekti-insinööri vastaa rakennushankkeiden käyttäjälähtöisestä seurannasta ja on aktiivisesti läsnä rakennushankkeen eri vaiheissa. Tehtäviin kuuluu myös dokumentointi ja raportoinnista sekä kustannusseuranta.

Odotamme hakijalta reipasta ja innostavaa otetta sekä rakennuspiirustusten lukutaitoa. Eduksi katsotaan rakennusinsinööri, -mestari tai vastaava koulutus. Arvostamme kokemusta suunnittelusta tai rakennushankkeista. Voit olla myös urasi alkutaipaleella.

Tarjoamme mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit, kehitysmyönteisen ilmapiirin sekä ainutlaatuisen työympäristön innostavassa taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen sekä joustavat työajat ja kattavan työterveyshuollon. Palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmään ja arvioidaan valitun henkilön pätevyyden ja työkokemuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava toimitilapäällikkö Antti Halm puh. 0400 792063.

Hakemukset liitteineen toimitetaan yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen kirjaamo(at)uniarts.fi otsikolla ”projekti-insinööri” viimeistään 23.5.2018. Vastaanotetuista hakemuksista lähetetään vastaanottokuittaus lähetysosoitteeseen.