(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2018

Granlund Saimaa Oy hakee riveihinsä projekti-insinööriä monipuolisiin rakennuttamispalveluiden sekä rakenne- ja rakennussuunnittelun tehtäviin. Meillä pääset näköalapaikalle mukaan kiinnostaviin hankkeisiin, mielenkiintoisten asiakkaiden ja teknisesti haastavien projektien pariin.

Odotamme sinulta:

  • Rakennusalan DI:n tai insinöörin koulutusta
  • Nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen hallintaa
  • Yhteistyötaitoja
  • ykyä hallita useampia projekteja samanaikaisesti

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen rakennesuunnittelusta, kustannuslaskennasta tai kuntotutkimusten laatimisesta.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita.

Tarjoamme asiantuntijoillemme innostavan työympäristön Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppanien kanssa, tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet ja laajan asiantuntijajoukkomme tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Granlund Saimaa Oy on Kaakkois-Suomen talousalueen johtava talotekniikan sähkö- ja LVIA-, teollisuussähkö- ja automaatiosuunnittelun, konsultoinnin sekä kiinteistönpidon palveluiden toimittaja. Olemme pitkäjänteinen kumppani teollisuuden investointi- ja kunnossapitohankkeissa, joissa vaaditaan kokemusta ja laaja-alaista osaamista. Meillä on toimipisteet Lappeenrannassa, Imatralla ja Kouvolassa. Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveydenhoitolaitokset, metsä-, kiviaine- ja elintarviketeollisuus, julkinen sektori, palvelualojen yritykset, konepajateollisuus, rakennusliikkeet sekä asunto-osakeyhtiöt.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 22.5.2018 mennessä osoitteessa www.granlund.fi/ura-granlundilla/avoimet-tyopaikat-2018/projekti-insinoori-lappeenranta/

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Satu Salonsaari p. 040 055 0927 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.