(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme kansainväliselle teollisuuden asiakasyrityksellemme Helsinkiin projekti-insinööriä.

Päävastuualueesi on asiakastoimitusten kokonaisvaltainen koordinointi, joka pitää sisällään muun muassa projektien aikatauluttamista, testiraporttien ja dokumenttien hallinnointia sekä asiakaskommunikointia. Olet lisäksi mukana sisäisissä kehitysprojekteissa niin tuotteiden kuin prosessien osalta. Lopulliset työtehtävät määritellään osaamiseen mukaan. Tehtävä soveltuu hyvin myös uransa alkuvaiheessa olevalle insinöörille.

Edellytämme

  • DI:n tai insinöörin koulutusta (mielellään tuotantotalouden, sähkö-, tai konetekniikan alalta)

  • Työkokemusta tekniikan alalta, mielellään projektiympäristöstä tai esimerkiksi myynnistä

  • Erinomaista englannin kielen taitoa

  • Hyvää it-osaamista, erityisesti Excel ja Word

Työ on toisinaan hektistä, joten et hätkähdä kiireellistäkään aikataulua. Ymmärrät tilaus-toimitusprosessin ja sen vaatimukset, ja kommunikoit sujuvasti muutosten keskellä eri sidosryhmien kanssa. Sinulle on luontevaa hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua tekniset perusasiat tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Otat vastuun työstäsi ja työskentelet tarmokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten tartu tilaisuuteen heti ja hae tehtävää. Lisätietoja antaa tarvittaessa Juha Pulkkinen 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arkisin kello 13-15.