(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Parmaco Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Parmaco on suomalainen yritys, joka lainaa asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltuja ja rakennettuja koulu-, päiväkoti-, toimisto- ja hoivatiloja 50 vuoden kokemuksella. Parmaco-rakennukset valmistamme omissa tehtaissamme Leppävirralla ja Pyhäjoella. Julkisen sektorin lisäksi asiakkaitamme ovat teollisuuslaitokset, valtionyhtiöt ja liikelaitokset. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 101 miljoonaa euroa ja palveluksessamme on 200 henkilöä. Markkina-alueemme ovat Suomi ja Ruotsi. www.parmaco.fi.

Toimintamme kasvaessa Ruotsissa haemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ RUOTSIN PROJEKTEIHIMME

Työskentelet osana projektiryhmää ja vastaat toteutettavien projektiemme kokonaishallinnasta niin aikataulullisesti kuin taloudellisestikin. Budjetoit projektit tarjouspyyntöä vastaavasti ja johdat projekteja suunnitelmallisesti alusta loppuun. Ohjaat suunnittelua ja asennusta yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja pidät aktiivisesti yhteyttä pääosin julkishallinnon edustajista koostuvaan asiakaskuntaamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (insinööri tai DI) ja muutamien vuosien kokemus projekteissa ja/tai työmailla työskentelystä. Hallitset projektin aikaisen dokumentoinnin ja sopimusten laatiminen on sinulle tuttua. Operatiivisen projektien johtamisen lisäksi toivomme sinulla olevan kiinnostusta myös projektitoiminnan laaja-alaiseen kehittämiseen. Olet ulospäinsuuntautunut, aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja vastuullasi olevista Ruotsin projekteista johtuen edellytämme sinulta suullisesti ja kirjallisesti sujuvaa ruotsin kieltä. Englannin kielen osaaminen on eduksi.

Raportoit tehtävässäsi Parmacon projektitoimenjohtajalle. Tehtävän sijaintipaikka on yhtiön päätoimipisteessä Tampereella, muut sijaintipaikat ovat myös neuvoteltavissa. Voit halutessasi sijoittua myös Ruotsiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yhdessä yrityksemme kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Parmacon projektitoimenjohtaja Mikko Nieminen, puh. 040 839 3320 ja MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 9.4.2018 mennessä.