(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
ABB Oy, Motors and Generators

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Haemme projekti-insinööriä ABB:n moottoreiden ja generaattoreiden globaaleihin projektitoimituksiin Helsingin Pitäjänmäkeen. Projekti-insinööriä haetaan alustavasti kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Päävastuualueesi on asiakastoimitusten kokonaisvaltainen koordinointi, joka pitää sisällään muun muassa projektien aikatauluttamista, toimituskohtaisten suunnitelmien valmistelemista ja dokumentointia sekä asiakaskommunikointia. Olet lisäksi mukana sisäisissä kehitysprojekteissa niin tuotteiden kuin prosessien osalta. Lopulliset työtehtävät määritellään osaamiseen mukaan.

Edellytämme

  • DI:n tai insinöörin koulutusta (mielellään tuotantotalouden, sähkö-, tai konetekniikan alalta)

  • Työkokemusta tekniikan alalta, mielellään projektiympäristöstä tai esimerkiksi myynnistä

  • Erinomaista englannin kielen taitoa

  • Hyvää it-osaamista, erityisesti Excel ja Word

Työ on toisinaan hektistä, joten et hätkähdä kiireellistäkään aikataulua. Ymmärrät tilaus-toimitusprosessin ja sen vaatimukset, ja kommunikoit sujuvasti muutosten keskellä eri sidosryhmien kanssa. Sinulle on luontevaa hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua tekniset perusasiat tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Otat vastuun työstäsi ja työskentelet tarmokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla, joten tartu tilaisuuteen heti ja hae tehtävää. Lisätietoja antaa tarvittaessa Barona Engineeringistä Juha Pulkkinen 050 3410835, parhaiten tavoitettavissa arki-iltapäivisin.