(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Kauniaisten kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Projekti-insinööri valmistelee ja toteuttaa talonrakennusinvestointeja. Tehtäviin kuuluu mm. suunnittelun ohjaaminen, suunnitelmien tarkastaminen, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailutukset, rakennuttamis- ja valvontatehtävät, kustannusarviointi, lukuisat asiantuntijatehtävät sekä tulosalueen toiminnan kehittämiseen osallistuminen.

Vakituisen viran pätevyysvaatimuksena on talonrakennusalan rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin ammattikorkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto. Lisäksi edellytämme riittävää kokemusta rakennuttamistehtävistä.

Tehtävässä menestymiselle on eduksi kokemus rakennesuunnittelusta, julkisten rakennusten tehtäväkentästä ja hankintalainsäädännön asiantuntemus. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky sekä tietotekniset taidot (normaalit toimisto-ohjelmat) ovat välttämättömät. Kielitaidon osalta vähimmäisvaatimus on suomenkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä tehtävän kannalta riittävä ruotsinkielen taito. Molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito katsotaan hakijan eduksi. Palkkaus on teknisten sopimuksen palkkaryhmän III mukainen.

Kyseessä on jatkettu hakuaika ja edellisen kierroksen hakemukset otetaan automaattisesti huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennuttajapäällikkö Tomi Salminen, 050 411 5905 tai yhdyskuntatoimen johtaja Marianna Harju, 050 304 1234 (etunimi.sukunimi@kauniainen.fi) tai kotisivuiltamme www.kauniainen.fi/rekry.

Hakuaika: 1.-28.2.2018