(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
NCC

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Olemme uusien kauppapaikkojen ja työympäristöjen kehittämisen edelläkävijä Suomessa. Uuden kasvustrategian myötä vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joukkoomme kokenutta ja tulosorientoitunutta kiinteistökehittämisen ammattilaista. Tavoitteenamme on olla markkinoiden luotettavin kumppani ja asiakkaiden ykkösvalinta.

Tehtäväsi
Projekti-insinöörin tehtävä on monipuolinen ja vastuullinen. Projekti-insinööri avustaa projektipäälliköitä nimetyissä toimisto- ja kauppapaikkaprojekteissa lähtien hankesuunnittelusta aina käyttäjämarkkinointiin ja vuokrausneuvotteluihin yhdessä myynnin kanssa. Tehtävänäsi on yhdessä projektipäällikön kanssa varmistaa, että projektien lopputulos täyttää sekä käyttäjien että sijoittajien odotukset ja että hankkeelle asetetut laatu-, aikataulu- ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Tehtävässä pääset siis osallistumaan koko kiinteistökehityksen kaareen.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu mm:

  • Aktiivinen yhteistyö projektin eri osapuolten kanssa
  • Projektien laatutasosta ja standardeista vastaaminen yhteistyössä projektipäällikön ja rakentajien kanssa.
  • Toimintatapojen kehittäminen parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi
  • Projektien teknisessä ja taloudellisessa raportoinnissa avustaminen
  • Osallistuminen vuokraustyöhön.
  • Kestävän kehityksen (BREAAM, Green building jne.) asiantuntijatehtävissä avustaminen

Kokemus ja ominaisuudet, joita toivomme sinulta:
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja mahdollisesti muutaman vuoden kokemus työmaatehtävistä. Rakennuttamisosaaminen ja suunnittelukokemus katsotaan eduksesi. 

Toivomme sinulta sopivan koulutuksen ja kokemuksen lisäksi tiettyjä ominaisuuksia. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot- osaat kommunikoida ja tehdä yhteistyötä positiivisessa hengessä erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää asiakkastyötä. Jokapäiväisessä työssä ja pulmatilanteissa osaat neuvotella, etsiä ratkaisuja ja kykenet näkemään isot kokonaisuudet. Halu vaikuttaa, kehittää ja tehdä tulosta vievät sinut tässä tehtävässä pitkälle.

Miksi NCC Property Development Oy?
Olemme pieni ja tiivis työyhteisö, jossa työtä osataan tehdä pilke silmäkulmassa. Olemme uusien työympäristöjen kehittämisen edelläkävijä Suomessa - työtämme ohjaa vahvasti myynti- ja asiakaspalveluhenkisyys.

Teemme yhä enemmän yhteistyötä pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja tapaamme säännöllisesti erilaisissa järjestetyissä ja myös spontaaneissa yhteyksissä. Osaamisen kehittämiseen on hyvät mahdollisuudet, esimerkiksi yhteiset pohjoismaiset koulutusohjelmat, kuten Sales Academy ja Projektipäällikön kehittymisohjelma, tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua ja päivittää omaa osaamista parhaiden kiinteistökehittäjien kanssa!

Kiinnostuitko? 
Mikäli tehtävä herätti mielenkiintosi ja olet etsimämme henkilö, ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Yksikönjohtaja Jukka Manninen p. 010 507 5294 tai jukka.manninen@ncc.fi. Hae tehtävää 16.2. mennessä.

Me NCC Property Development Oy:ssä emme vain rakennuta uusia toimitiloja. Näemme itsemme tulevaisuuden liike-, toimisto- ja logistiikkatilaratkaisujen liikkeellepanijana ja innoittajana. Tavoitteenamme on, että uusien tilojen kautta asiakasyrityksellämme on mahdollista kasvattaa omaa liiketoimintaansa. Meillä on yli 30 vuoden kokemus asiakaslähtöisten toimitilojen toteuttamisesta. Kaikissa projekteissamme tähtäämme asiakkaidemme liiketoimintamahdollisuuksien parantamiseen inspiroivien, kestävien ja räätälöityjen toimitilojen avulla.

Tutustu lisää toimistotiimimme tekemisiin Beyond Construction blogissa: https://beyondconstruction.fi/tulevaisuuden-toimisto/