(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri
Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2018

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen projekti-insinööriä Porvoon Kilpilahteen.

Projekti-insinööri osallistuu asiakasprojektien läpivientiin sekä mm. tarjouslaskentaan, aikataulutukseen ja dokumentointiin. Pystyt työskentelemään englanninkielellä ja omaat hyvät ATK-taidot, eduksesi katsotaan SAP-käyttöjärjestelmän tuntemus. Työ edellyttää tarkkuuta sekä järjestelmällisyyttä. Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään hyvinkin itsenäisesti.

Työ sopii hyvin niin vastavalmistuneelle koneteknisen koulutuksen saaneelle kuin myös jo uralla edenneelle. Työn sisältöä ja vaativuutta voidaan muokata osaamistasosi mukaisesti. Hitsausmenetelmien ja hitsaavan teollisuuden tuntemus lasketaan eduksesi ja ne mahdollistavat toimenkuvasi laajentamisen myös hitsauskoordinaattorin avustamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Räsänen / Johtaja, mekaaniset palvelut puh. 044 775 9255.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään pikaisesti, viimeistään 15.2..2018 mennessä. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti osoitteeseen: rekry.is.fi@bilfinger.com Hakemuksen aiheena tulee olla: ”Projekti-insinööri”.