Projekti-insinööri, Xylem Water Solutions
Xylem Water Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Teknisen asiantuntijan tehtävä myynnin tukena jäteveden- ja vedenkäsittelylaitosten laitemyyntiprojekteihin sekä pumppaamoiden parissa alansa edelläkävijäyrityksessä. Olisko tässä sulle unelmarooli?

Xylem on johtava vesiteknologiayritys, joka on sitoutunut 'ratkaisemaan maailman vesihaasteet' luomalla innovatiivisia ja älykkäitä teknologiaratkaisuja vastaamaan maailman vesi-, jätevesi- ja energiatarpeisiin. Xylem toimittaa innovatiivisia vesiteknologiaratkaisuja veden urbaanin kiertokulun kaikkiin vaiheisiin ja teknologinen osaamisemme on vertaansa vailla. Hyötysuhteeltaan erinomaiset vesiteknologiamme sekä pumppu- ja sovellusratkaisumme säästävät energiaa, vähentävät elinkaarikustannuksia ja edistävät kestävää kehitystä. Valikoimastamme löytyy ratkaisu aina keräämisestä ja jakelusta lähtien veden uudelleenkäyttöön ja ympäristöön palauttamiseen asti.

Suomen liiketoiminnoissa on auennut uusi rooli Projekti-insinöörille liiketoiminnan kehityksen tueksi.

Työtehtävä sijoittuu myyntiorganisaatioon, mutta määrittyy vahvasti teknisen asiantuntijan rooliksi. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin alueellisen kuin valtakunnallisen myynnin ja myynnin kehityksen tukena ja työtehtäviisi sisältyy mm. osallistumista tarjouslaskentaan, koeajojen ja käyttöönoton valvontaa ja projektinjohtoa, teknistä konsultointia asiakkaille, sekä osallistumista konsernin sisäisen asiantuntijaverkoston toimintaan.

Aikaisempi kokemus vedenkäsittely- ja puhdistamolaitosten parista ei ole ehdoton vaatimus, mutta toimialan ja laitosten toiminnan tuntemus on eduksi. Ennen kaikkea kyseessä on veden- ja jätevedenpuhdistamoilla käytettävien laitteiden asiantuntijan rooli, joten toivomme sinulta vahvaa taustaa pumppujen, venttiilien, kompressoreiden, putkistojen ja mahdollisesti myös prosessilaitteiden parista.
Teknisen piirtäjän tai suunnittelijan tehtävästä ei ole kyse, mutta CAD-osaamista vaaditaan 'laitos-/lay out-tasolla' eli pystyt sekä hahmottamaan että luomaan suurten vedenkäsittelykokonaisuuksien piirustuksia ja suunnitelmia myynnin ja käyttöönoton tueksi. Tehtävässä korostuu työskentely laitosprojektien parissa, joten suurten kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottaminen ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymisen kannalta.

Tehtävä on back office -tyyppinen , mutta edellyttää jonkin verran matkustamista kohteisiin tutustuttaessa, käyttöönottojen aikana tai suunnittelija-/urakoitsijatapaamisten yhteydessä. Työkuorma vaihtelee projektitilanteen mukaisesti ja paineensietokykyä vaaditaan etenkin käyttöönottojen ja koeajojen koittaessa.

Toivomme sinulta teknisen alan koulutusta esim. konetekniikan parista. Kuitenkin koulutustaustaa tärkeämpää on osaamisesi sekä ammattitaitosi alan vaatimusten ja mekaanisten ratkaisujen osalta. Työkielenä toimii suomi, mutta englannin kielen osaaminen etenkin teknisen ja vaativan asiantuntijasanaston osalta on edellytys. Oma-aloitteisuus, aloitteellisuus ja ratkaisukeskeisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia tarkkuutta ja vahvaa asiantuntijuutta vaativassa tehtävässä.

Vastapainoksi saat laajan ja vastuullisen roolin, jossa saat konkreettisesti vaikuttaa yrityksen menestykseen. Urapolku voi Xylemillä johtaa moneen suuntaan ulkomaita myöden ja menestyksestä palkitaan myös tukevilla bonuksilla. Työajat ovat karkeasti normaalit toimistoajat maanantaista perjantaihin 8-16 liukuvalla periaatteella ja työsuhde on vakituinen. Työn aloitusajankohta on sovittavissa varsin jouhevasti ja palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tulevat tiimikaverisi työskentelevät ensisijaisesti Vantaalla, mutta työpaikan sijoitus voidaan neuvotella joustavasti.

Utelut, kyselyt ja kaikki muukin lisäinfo:

HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522650
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mika Laakso (mika.laakso (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Järvenpää, Oulu, Porvoo, Vantaa