(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri x 3
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Oletko juuri valmistunut tai kerryttänyt muutaman vuoden kokemusta suunnittelunohjauksesta ja projektien johtamisesta? Meillä on tarjota sinulle oiva tilaisuus kehittyä esimerkiksi rakennuttamisen projektipäälliköksi. Tule varmistamaan Projekti-insinöörinä asiakkaidemme hankkeiden sujuvuus. 


Haemme kolmea projekti-insinööriä pääkaupunkiseudulle ja Tampereelle. 

SOK Kiinteistöässässä vastaamme ja tuotamme asiakkaillemme palveluita kiinteistöjen ja liikepaikkojen ylläpidosta, rakennuttamisesta, energiatehokkuudesta, kiinteistöhallinnosta ja -taloudesta. Rakennutamme hotelleja Sokos Hotels ja Radisson Blue Hotels ketjuihin ja marketteja alueosuuskaupoille HOK-Elanto ja Pirkanmaan Osuuskauppa asiakkuuksiin.

Tarkemmin vastuualueestasi 

Tässä tehtävässä vastaat asiakkaan yksittäisistä hankkeista itsenäisesti yhdessä rakennuttajapäällikön ja muun asiakkuustiimin kanssa. Vastaat osaltasi projektin tai hankkeen laadullisesta ja taloudellisesta onnistumisesta sekä asiakaskokemuksesta.

”Meillä into työhömme tulee sisään rakennetusta halusta palvella. Aidosti strategisena kumppanina tavoitteemme ovat asiakkaan kanssa yhteiset, jolloin samaan hiileen on helppo puhaltaa.” 

Vaikka työsi on itsenäistä ja vastuullista, et tee töitä yksin. Kanssasi työskentelee 70 Kiinteistöässäläistä – oman alansa ammattilaisia kaikki. Teemme yhteistyötä myös useiden yhteistyökumppaneiden ja palvelutarjoajien kanssa.  


Miksi tarttua tähän mahdollisuuteen?

1. SOK on hyvä työnantaja, ja työkaverit ovat mitä parhaat. Emme tingi työntekijöidemme hyvinvoinnista. Vaikka päivät ovat kiireisiä, työ ja vapaa on mahdollista saada balanssiin. Hersyvä huumori ja positiivinen draivi keventävät mahdollisia töyssyjä tiellämme. 

2. Panostamme osaamisemme kehittämiseen. Rakennamme sinulle yhdessä henkilökohtaisen koulutuspolun ja haluamme auttaa sinua urallasi eteenpäin. Kerrytät oppia myös omasta työyhteisöstäsi ja asiakkaidemme liiketoiminnoista. Tavoitteenamme on työllistää alamme parhaat osaajat. Siksi sinä olet meille tärkeä! 

3. Menestymme yhdessä. Meillä on yhteiset tavoitteet ja aina aikaa auttaa työkaveriamme. Työtä tehdään yhdessä ihmisten kanssa – ei yksin, eikä sähköpostitse. 

4. Meillä saat vastuuta. Tämä on rooli, jossa olet tekemisen ja toiminnan keskiössä. Arvostamme osaamistasi ja luotamme sinuun. 

5. Joustavat työskentelymahdollisuudet helpottavat arkesi sujuvuutta. Voit pitkälti itse päättää, missä ja miten työskentelet – pääasia, että homma hoituu. 

Lue lisää rakennuttamisen ammatilaistemme työstä täällä.


Entä sitten sinä?

Tämä on rooli, jossa sinun on mahdollista kasvaa ajan myötä. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari vaan olet juuri valmistunut tai kerryttänyt opintojen päälle muutaman vuoden työkokemusta. Kokemuksen määrää oleellisempaa on kokemuksiesi laatu, oppimishalukkuutesi sekä aito into tähän työhön.  

”Tässä tehtävässä on oltava kyky auttaa tiimiäsi sekä asiakastamme. Siihen tarvitaan päättäväisyyttä, täsmällisyyttä ja uskallusta tarttua välillä vaikeisiinkin asioihin.”

Työmme on asiakaspalvelutyötä. Niinpä tämä on oikea tehtävä taitavalle kuuntelijalle ja itsenäiselle ajattelijalle. Tämä on työtä, jossa menestyt, kun ymmärrät kokonaisuudet ja olet silti kärsivällinen yksityiskohtien osalta sekä taidat aktiivisen viestinnän ja kommunikoinnin kuulijan kielellä.  


Hakuohjeet ja lisätietoja 

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 28.2.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi hakuaikana, joten älä siis suotta odottele viime hetkeen asti. 

Jos sinulla on mielessä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, Rakennuttajapäälliköt Petri Kasurinen (market) tai Matti Jaatinen (hotelli) vastaavat niihin mielellään. Petrin tavoitat puhelimitse puh. 050 570 9663 torstaina 11.2. klo 10-11 tai torstaina 18.2. klo 10-11 ja Matin puh. 0400 641 397 keskiviikkona 10.2. klo 10-12 tai keskiviikkona 17.2. klo 10-12