(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Wintertestcenter Service Oy, Muonio
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Kyllästynyt etelän talveen? Tule meille töihin! Meillä on lunta.

Teemme ajoneuvotestausta vuosikymmenien kokemuksella pohjoisen talvessa. Työskentelemme suorassa yhteistyössä autotehtaiden kanssa ja teemme pääasiassa kestotestausta eri autotehtaille. Konsernin omistuksessa on rata-alueita, joiden toimintoihin haemme nyt ammattilaisia.

Työpaikka sijaitsee Muoniossa. Kittilän lentokentälle on matkaa alle tunti. Muonion vireässä keskustassa ja sen ympäristössä on monipuoliset koulu-, kauppa-, ja terveyspalvelut. Olos-, Pallas-, Levi- ja Yllästunturit alle tunnin ajomatkan sisällä.

Tehtäviin kuuluu autotestauksen valvontaa ja ohjausta, työnjohtamista ja kommunikointia autotehtaan järjestelmiin. Tehtäväkuvaa voidaan muokata hakijan vahvuuksien mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja loppuvat maalis-huhtikuussa. Työsopimus solmitaan työntekijän ja asiakasyrityksen välille.


Edellytämme sinulta

Työkielenä on suomi ja englanti, osassa tehtäviä käytetään myös saksaa työkielenä
Hyvää organisointikykyä
Tietoteknisiä taitoja
Autotekniikan tai muun tekniikan tuntemusta, vahva harrastuneisuus on eduksi.
Ikä ja kokemus ei ole meillä rasite. Ei myöskään sen puute.


Tarjoamme sinulle

* Asunto järjestyy paikkakunnalta, työaikajoustot mahdollisia.
* Tarjoamme mielenkiintoisen työn uusimman autotekniikan parissa ja ainutlaatuisen ympäristön sekä asuinpaikan että työpaikan suhteen.
* Mahdollisuus myös pidempään toistuvaan vuotuiseen työsuhteeseen, jos kieli- ja muut taidot ovat muihin mahdollisiin tehtäviin sopivia.


Arvostamme

* Arvostamme mahdollisuuttasi työskennellä meillä useita talvia peräkkäin.
* autosähköosaamista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä ansioluettelo palkkatoiveesi kanssa hakemukseesi. Meille on tärkeää tietää aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi sekä toiveistasi tulevien tehtävien suhteen. Muista mainita myös suosittelijat yhteystietoineen. Paikat täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.


Lisätietoja

Kirsi Vestenius
Account Manager, Travel and Leisure industry
StaffPoint-konserni || Tunturintie 22 || 95970 ÄKÄSLOMPOLO
045 788 16594 || vaihde 030 047 2000
kirsi.vestenius@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi