(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Vetrospace Oy (Littoinen)
Vetrospace Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

Vetrospace Oy on valmistanut erilaisia tilaratkaisuja yrityksille vuodesta 2012 lähtien. Olemme 100 % suomalainen yritys, ja laadukkaat tuotteemme valmistetaan tehtaallamme Littoisissa. Tilaratkaisujamme löydät niin toimistoista, kouluista, sairaaloista sekä teollisuuslaitoksista. Äänieristetyt vetäytymishuoneet sekä puhelinkopit ja niissä käytetty patentoitu teknologiamme vähentää todistetusti sairastelua sekä niistä johtuvia kuluja, kohottaa vireystilaa ja saa ajatukset juoksemaan paremmin. Tuotekehityksessä emme tee kompromisseja, vaan käytämme vain parhaita materiaaleja sekä komponentteja. Katso lisää www.vetrospace.com.

Toimintamme voimakkaasti kasvaessa haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörinä vastaat projektikokonaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta (AutoCAD) ja koordinoinnista. Tehtävässä toimit linkkinä tuotannon ja myynnin välillä. Työnkuvaasi kuuluu myös jonkin verran tuotekehitystä. Lisäksi vastuullasi ovat erilaiset kotimaiset ja kansainväliset standardit ja sertifioinnit. Lopullinen tehtävänkuva määräytyy aiemman taustan ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. kone-, rakennus- tai puutekniikan insinööri). Työssä menestyminen edellyttää kokemusta AutoCADistä, reissuvalmiutta kotimaassa sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä jatkuvaa intoa kehittyä alan ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja vastavalmistuneet hakijat. Tehtävään annetaan kattava perehdytys.

Tarjoamme sinulle haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä ja maailman puhtaimmassa työympäristössä. Lisäksi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin täyden tuen sekä mahdollisuuden päästä myös omalta osaltasi kehittämään kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen toimintaa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 12.4.2020 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Projekti-insinööri". Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–16 välillä (p. 050 411 0740).