(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri vesiprosessien pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Etsimme asiakkaallemme HyXolle hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa projekti-insinööriä. Tehtävässä pääset hyppäämään heti tositoimiin koulutustasi vastaavien mielenkiintoisten vesiprosessien projektien parissa. Opit jatkuvasti uutta ja pääset osaamisesi kehittyessä yhä haastavimpiin projekteihin mukaan. Lisäksi HyXo tarjoaa avoimen työilmapiiri, jossa työntekijät todella viihtyvät ja uudet kollegasi ottavat sinut ja osaamisesi innolla vastaan! Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja laita hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Työskentelet projekti-insinöörinä erilaisissa vesiprosesseihin liittyvissä asiakasprojekteissa. Työnkuva on monipuolinen, sillä osallistut samaan aikaan useaan eri projektin läpivientiin. Projekti-insinöörinä pääset lisäksi toimimaan asiakasrajapinnassa ja pääset työsi puolesta vierailemaan myös projektikohteissa. Työ ei siis varmasti käy tylsäksi ja moninaiset projektit takaavat, että pääset jatkuvasti kerryttämään uutta osaamista ja saat lisää vastuuta.

Tarjoamme


* Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät
* Ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin ympärillesi
* Erinomaisen työympäristön, jossa kollegat ovat viihtyneet pitkään

TYÖNKUVA
Hoidat muuttuvien tiimien kanssa eri projekteja. Alkuun saat vastuullesi pienempiä projekteja ja toimit isommissa projekteissa projektipäällikköä avustavissa tehtävissä. Osaamisesi kehittyessä tarjoamme sinulle haastavampia projekteja ja tehtäviä.

Työkuvaan kuuluu muun muassa:


* Vastuuveto omista pienemmistä projektista
* Dokumentaatio ja muut avustavat projektin hallinnan tehtävät
* Yhteydenpito asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin
* Matkustaminen käynnissä oleviin projektikohteisiin Suomessa
* Asennusten ja laitetoimitusten valvonta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi kemiantekniikka tai prosessitekniikka
* Kokemusta vastaavista tehtävistä
* Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa
* Sujuva suullinen ja kirjallinen suomi ja englanti
* Hyvät MS Office -taidot


Eduksi katsotaan aiempi tuntemus vesiprosesseista ja tietämys laitetekniikasta.

Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Oma-aloitteinen
* Rohkea


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Kokoaikainen, vakituinen
* Sijainti: Kerava
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä HyXon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
HyXo on viisikymmenvuotias perheyritys, jonka toiminta jatkuu jo kolmannessa sukupolvessa tarjoten asiakaslähtöisiä ratkaisuja, tuotteita ja palveluita prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaite tarpeisiin. Lue lisää HyXo