(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI, Vantaa
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200.
Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Lue meistä lisää www.tekninenkauppa.fi.

 


PROJEKTI-INSINÖÖRI 
 
Liiketoimintamme kasvaessa haemme PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ kotimaan kaivosteollisuuden asiakasprojekteihin. Tehtävä on uusi. 
 
Tehtäviisi kuuluvat monipuolisten ja vaihtelevien asiakasprojektien kokonaisvaltainen koordinointi. Huolehdit, että toimitusten aikataulut ja laadulliset tavoitteet täyttyvät, kommunikointi asiakkaiden kanssa on toimivaa ja asiakaslähtöistä, projektibudjetointi ja –seuranta sekä raportointi ajantasaista. Pääset kehittämään prosesseja ja toimintatapoja sekä varmistamaan toimitusprosessien kulkua ja sisältöä.  Osallistut myös projektien tarjous- ja sopimustoimintaan sekä tiiviin päämiesyhteistyön edelleen kehittämiseen. Toimenkuvaasi voidaan tarkentaa osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.
 
Odotamme sinulta
- soveltuvaa teknisen alan koulutusta esim. koneinsinööri, kaivosinsinööri, automaatioinsinööri, prosessitekniikan insinööri tai vastaava
- kokemusta/ymmärrystä teollisuusympäristön projekteista
- projektien kannattavuuden, kustannuslaskennan ja seurannan osaamista/ymmärrystä
- asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja toimintaa
- kykyä itsenäiseen ja pitkäjänteiseen työskentelyyn 
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia laajasti eri sidosryhmien kanssa 
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
 
Katsomme eduksi 
- kokemuksen toimimisesta teollisuuden kanssa
- kokemuksen projektien hallinnan menetelmien käytöstä
- ymmärryksen laite-, kone- ja/tai automaatiotekniikasta
- monipuolisen tietoteknisen osaamiseen, mielellään SAP 
 
Voit olla joko kokenut projektityön ammattilainen tai työuran alussa oleva, jolla on kuitenkin jo hiukan kokemusta projektityöskentelystä. 
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan tehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaamisesi mukaan. Pääset työskentelemään markkinajohtaja Caterpillarin laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen parissa sekä saat näköalapaikan kasvavassa, vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa monialakonsernissa. Toimipisteesi sijaitsee joko Vantaan tai esim. Kuopion toimipisteessämme.
 
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppaninamme haussa toimiva Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204 tai terhi.airas@fi.experis.com. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi  mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.6.2019. 
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.