(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme Vantaalle

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ LAITEPAKETTITOIMITUKSIIN

Omaatko muutaman vuoden kokemuksen projekti-insinöörin tehtävistä tai oletko haaveillut projekti-insinöörin urasta? Nyt sinulla olisi mahdollisuus kartuttaa projektinhallinta- ja projektijohtamistaitojasi palveluksessamme.

Etsimme osaavaa ammattilaista asiakkaidemme projekti- ja projektihankintatehtäviin Vantaalle. Olet itsenäiseen ja laadukkaaseen työskentelyyn kykenevä asiantuntija, joka pystyy ottamaan henkilökohtaista vastuuta projektien hoitamisesta. Työssäsi ylläpidät yhteyksiä erilaisiin sidosryhmiin ja olet tarvittaessa mukana neuvotteluissa eri sidosryhmien välillä. Olet työskentelytavoiltasi järjestelmällinen ja pystyt vastaamaan suurienkin projektien dokumentaatiosta aina tarjousvaiheesta toimitukseen saakka. Olet aidosti kiinnostunut projektimaisesta työskentelystä ja sinulla on jo aiempaa näyttöä teollisuuden projektien menestyksellisestä hoitamisesta.

Edellytämme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

- monipuolinen koneenrakennukseen liittyvä suunnittelutausta
- hyvä kokemus suunnittelu-, sekä projektin- ja tuotetiedonhallintajärjestelmistä
- ymmärrät kokonaisuuksia ja toimit sujuvasti eri työlajien liityntäpinnoilla (mekaniikka, putkisto, sähkö, automaatio) laitosympäristössä
- hallitset projektien aikataulutuksen, talouden, resursoinnin ja laadunhallinnan
- pystyt mukautumaan vaihteleviin projekteihin haastavissakin tilanteissa
- hyvä esiintymistaito

Lisäksi arvostamme kokemusta joiltakin seuraavista osa-alueista:

- konepaja-/metallurgisen teollisuuden laitos- ja laitesuunnittelukokemusta
- hankintaerittelyjen laadinta
- käyttöönottokokemus

Kommunikoit selkeästi suomen ja englannin kielillä, muu kielitaito on etu.Tehtävä edellyttää jonkin verran ajoittaista matkustamista sekä kotimaassa että ulkomailla.
Työskentely tapahtuu Vantaan toimistollamme tai asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän yhtiömme tärkeällä osaamisalueella sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Pääset mukaan kehittämään liiketoimintaamme ja palveluitamme asiakkaidemme ja yhteistyöverkostomme suuntaan entistä monipuolisemmin ja kansainvälisemmin.

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 17.3.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Rantanen, puh. 050 585 0748 tai pasi.rantanen@comatec.fi

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecin Stefanin uratarina https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ.