(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Valmetille
Valmet Technologies Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Onko sinulla teknistä ymmärrystä ja hyvät projektinhallintataidot? Haluatko mukaan dynaamiseen ja asiantuntevaan tiimiin laivojen rikkipesureihin liittyvien varaosaprojektien pariin?

Haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ asiakkaallemme Valmetille vähintään vuoden 2019 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Tulet osaksi Valmetin asiantuntevaa tiimiä, jonka vastuulla on huolehtia laivojen rikkipesureihin liittyvistä varaosatarpeista. Pääset suoraan haastavien, vaihtelevien ja itsenäisten projektien kimppuun ja laittamaan peliin teknisen ymmärryksesi. Ympärillesi saat paitsi modernit toimitilat myös asiantuntevan tiimin tuen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa (insinööri tai DI). Olet ehkä urasi alkupuolella tai jo enemmän työkokemusta kerryttänyt osaaja. Pääasia on, että sinulla on tehtävässä vaadittavaa teknistä ymmärrystä. Pystyt pitämään useampia yhtäaikaisia lankoja hyppysissäsi ja osaat luovia mukana useissa projekteissa omaa työtäsi tehokkaasti organisoiden. Säännöllinen yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin vaatii vuorovaikutustaitojesi peliin laittamista, joustavuutta ja sosiaalista pelisilmää. Huolellisuutesi ja paineensietokykysi avulla saatat projektit onnistuneesti maaliin. Toivomme että suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme vähintään vuoden loppuun asti kestävän mielenkiintoisen ja haastavan työn. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haastattelemme tehtävään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä, joten jos kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (to klo 14-15 ja pe klo 12-15).

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Valmetin visiona on tulla maailman parhaaksi asiakkaidensa palvelussa. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa työskentelee lähellä asiakkaitamme, sitoutuneina asiakkaidemme menestyksen edistämiseen - joka päivä. Valmetin asiakkailleen tarjoamat palvelut kattavat kaiken kunnossapidon ulkoistuksesta tehtaiden ja voimalaitosten parannuksiin ja varaosiin. Valmetin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 3,3 miljardia euroa. Valmetin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sen osakkeet noteerataan Nasdaq Helsingissä.