(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Vaisala
Vaisala Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Asiakkaamme Vaisala hakee joukkoonsa tekniikasta kiinnostunutta projekti-insinööriä sääjärjestelmien ja -asemien konfigurointitehtäviin. Tehtävä sijaitsee Vantaalla ja sisältää elämäntilanteeseesi sovitettavan määrän matkustamista. Tehtävä kestää noin vuoden, jonka jälkeen tehtävässä jatkaminen on hyvinkin mahdollista.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutus, jonka lisäksi tunnet vähintäänkin ohjelmoinnin perusteet. Tehtäviisi nimittäin kuuluu sääjärjestelmien ja -asemien konfigurointi Vaisalan omissa tiloissa sekä niiden toimitusvalmiuden varmistaminen. Tätä kautta sinun tulisi siis myös ymmärtää datankeruujärjestelmien toimintaa sekä lähiverkkotekniikkaa. Olet asenteeltasi ongelmanratkaisija ja hallitset hyvät kommunikointitaidot, sillä osallistut järjestelmien asennuksiin ja loppukonfigurointeihin myös Vaisalan asiakkaiden päässä sekä koulutat paikallisia työntekijöitä niiden käyttöön. Tulet siis tarvitsemaan tässä globaalissa tehtäväkentässä englannin sekä suomen kieltä, joilla molemmilla viestit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka haluaa oppia ja kehittää itseään. Tämän lisäksi olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolta asiakkaiden kanssa toimiminen luonnistuu. Tässä työssä sinun on mahdollista päästä matkustamaan mitä erikoisimpiin paikkoihin, mutta työ ei sinällään ole matkustuspainotteinen. Työn etuina ovat myös liukuva työaika ja huumorintajuinen työporukka. Vaisala on vakavarainen ja huipputeknologiaa hyödyntävä alansa johtava yritys, jonka puitteissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja kehittymään alasi asiantuntijaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.