(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI (työnjohtaja)
OMEXOM

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Toimintamme laajentuessa haemme nyt vuorovaikutustaitoista, turvallisuus- ja asiakaslähtöisen asenteen omaavaa

Sähkö- tai rakennusalan PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ (työnjohtajaa)

jakeluverkkoprojekteihin Kainuun alueelle.

Sinulla on palava halu kehittyä alan parhaaksi esimieheksi ja olet valmis tukemaan tiimiäsi niin onnistumisten kuin haasteiden keskellä. Asiakaspalvelutaitoisena henkilönä ymmärrät laadukkaan tekemisen ja kumppanuussuhteen merkityksen myös pitkässä juoksussa. 

Työpäiväsi koostuu työnjohtotehtävien lisäksi mm. työturvallisuustoimien edistämisestä, materiaalihankinnoista sekä tilanneraportoinnista yhtiön ja sen eri sidosryhmien välillä.

Tapasi työskennellä on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tarpeen tullen joustava. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortin lisäksi kohtuullista englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus kustannusseurannasta/ tarjouslaskennasta sekä voimassa olevat toimialan lakisääteiset pätevyydet katsotaan hakijalle eduksi. Kaiken kaikkiaan tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. 

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa, mukavan ja asiantuntevan työyhteisön sekä kilpailukykyisen ansiotason hyvine etuineen ja työaikajoustoineen.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tuomas Lantto, puh. 040 173 6047.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, ja viimeistään 30.10. mennessä osoitteessa http://omexomfi.teamtailor.com. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.