(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri / työmaainsinööri uudiskohteisiin (2 paikkaa)
EKE-Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

EKE-Rakennus Oy rakentaa ja rakennuttaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella, vaikka elämäntilanteet muuttuvat. EKE-Rakennus Oy on osa EKE-Yhtiötä, joka on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni.

Onko sinulla halu kasvattaa osaamistasi ja kehittyä rakennusalalla? Haluatko olla mukana kiinnostavissa ja sopivan haastavissa hankkeissa? Tule tiimiimme, jonka kasvavaan joukkoon haemme vahvistusta pääkaupunkiseudulle.

Projekti/työmaainsinööri kerrostalokohteisiin

Projekti/työmaainsinöörin tehtävään odotamme sopivaa koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, järjestelmällisyyttä ja halua kehittyä rakennusalalla. Tärkein kaikista on kuitenkin aito innostus. Tehtävä räätälöidään oman kokemuksesi ja kehittymishalusi mukaan sinulle sopivaksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

  • Hyvämaineisen talon, vakituisen työpaikan ja kilpailukykyisen palkan.
  • Mielenkiintoisia kohteita, meillä on tilauskantaa 3 vuodeksi eteenpäin.
  • Rakennamme omille tonteille, joten pääset jo alkuvaiheessa vaikuttamaan rakentamiseen.
  • Meillä on matala organisaatio ja vähän byrokratiaa.
  • Kehitämme toimintaa yhdessä ja halutessasi pääset kouluttautumaan lisää.
  • Hyvän porukan tuen.

Haku on helppoa. Soita Värväämön Sonjalle p. 040-5085162 tai lähetä viesti sonja.vainio@varvaamo.fi, hakemuksen voit täyttää http://varvaamo.likeit.fi/apply/9966484 -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. Haku päättyy 4.3.2018.