(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Twinputki Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020
Etsimme asiakkaallemme, Twinputki Oy:lle, Projekti-insinööriä mielenkiintoiseen ja kehittyvään rooliin sprinklerijärjestelmien pariin. Mikäli sinua kiinnostaa monipuoliset työtehtävät, mahdollisuus kehittyä ja saada vastuuta, tämä tehtävä on sinua varten.
KUVAUS
Twinputki Oy on sprinklerijärjestelmien suunnitteluun ja asennuksiin keskittynyt yritys, joka toimii koko Suomen alueella. Projekti-insinöörinä vedät projekteja liittyen paloturvallisuuslaitteistojen asennuksiin. Työtehtäviisi kuuluu asennuskatselmuksia, tarvikkeiden syöttöä työmaille, käyttöönottoja, vierailuja työmailla sekä toimenkuvasi kehittyessä myös koko projektin vetämistä.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva insinöörin tutkinto (AMK tai DI)
* Aikaisempaa työkokemusta työmaalta
* Ymmärrystä LVI-puolelta
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen kielen taito
* Ajokortti ja auto


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jonka jälkeen rekrytoituminen yritykseen
* Sijainti: Kerava, Myllynummentie 2
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Twinputken puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Twinputkesta täältä.