(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Turkuun
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme projekti-insinööriä tukemaan hankekehityspäällikköä hankkeiden läpiviennissä. Projekti-insinööri työskentelee tiiviissä yhteistyössä hankekehityspäällikön sekä monien sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa.

Sinun roolisi

Projekti-insinöörinä tuotat hankekehityspäällikölle tietoa päätöksenteon tueksi. Lisäksi teet ja teetät erilaisia selvityksiä, raportoit edistymisestä ja valmistelet hankkeisiin liittyviä sopimuksia. Tehtävä voi tilanteen mukaan sisältää myös suunnittelun ja rakennuttamisen ohjaukseen ja valvontaan liittyviä vastuita.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva tekninen korkeakoulututkinto (esim. DI, AMK-ins.), muutaman vuoden työkokemus rakennusalalta sekä ymmärrystä rakennus- ja hankekehitysprosesseista ja niihin liittyvistä syy- ja seuraussuhteista.

Olet kiinnostunut tekemään asioita asiakaslähtöisellä tavalla ja sinulla on innostusta ja intohimoa kehittyä ja kehittää toimintaa. Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja koordinointitaidot sekä kyvyn kannustaa muita. Persoonana olet jämäkkä, tehokas ja analyyttinen. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Join our journey

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Aluejohtaja Hannele Wasenius, 010 4002086, hannele.wasenius@bonava.com

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.