(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Turkuun - Runtech Systems
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Runtech Systems Oy on vuonna 1997 perustettu globaalisti toimiva sellu- ja paperiteollisuuden räätälöityjen järjestelmien toimittaja. Runtechin vahva kasvu ja jo pitkään jatkunut menestys perustuu asiakaslähtöiseen tapaan toimia. Patentoidut ratkaisut tarjoavat paperiteollisuudelle energia- ja tuotantotehokkuutta sekä paperikoneiden ajettavuutta parantavia innovaatioita.

Runtech Systems Turku (Entinen EV Group Oy) ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa jo lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa saakka.

Runtech Systems Oy kuuluu yhdysvaltalaiseen Gardner Denver -konserniin. Gardner Denver on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Yrityksellä on noin 7000 työntekijää yli 30 maassa.

 

Etsimme nyt kasvumme tueksi Turkuun kahta PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ toimimaan osana suunnitteluryhmää erilaisissa projektinhoitotehtävissä.

Osana ammattitaitoista tiimiämme pääset osallistumaan monipuolisesti suunnitteluryhmän työhön. Aluksi tehtävä koostuu suunnittelijana ja piirtäjänä toimimisesta. Osaamisesi karttuessa pääset myös vastamaan omista projekteista.

Sinulta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööritason koulutus / DI)
  • 3D-suunnitteluosaamista (käytössä Autodesk Inventor -ohjelmistot)
    • Koneenosat, mekaniikka- ja ohutlevy-sovellukset
  • Englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Matkustushalukkuutta

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa taustaa paperiteollisuudesta, sillä kanssamme opit tämän alan ammattilaiseksi. Voitkin olla vastavalmistunut tai vasta muutaman vuoden työkokemuksella varustettu, sillä olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan. Toivomme sinulta myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Sinulle tarjoamme antoisan ja mielekkään työn innovatiivisten tuotteisen parissa kansainvälisesti menestyvässä yrityksessä, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista monin eri tavoin ja pyrkii kehittämään jokaisen työntekijänsä ammattitaitoa pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti. Työyhteisömme on tiivis ja tiimihenkemme hyvä. Lisäksi palkkaus ja työsuhde-edut ovat kilpailukykyiset.

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten hakea kannattaa pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16, p. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!


Tiedätkö jonkun, joka olisi juuri oikea henkilö tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

PSST: Meillä Runtechilla on lisäksi auki projektipäällikön haku Turkuun sekä vastaavat paikat myös Kotkaan! Katso kaikki hakuilmoitukset täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/