(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri (Turku/Kotka)
EV Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

EV Group Oy (EVG) on suomalainen asiantuntijayritys, joka toimittaa räätälöityjä palveluita ja teknologiaa paperikoneen ajettavuuden, prosessitehokkuuden ja paperin laadun optimointiin. EVG tarjoaa teknologiaa ja palveluita jo olemassa olevaan tai uuteen konekantaan, sekä auttaa asiakkaitaan säästämään energiaa ja lisäämään tuotantokapasiteettia. EVG kuuluu emoyhtiönsä kautta Yhdysvaltalaiseen Gardner Denver konserniin.

EV Groupin ammattitaitoon, luotettavaan teknologiaan ja reiluun palveluun on luotettu jo sadoissa paperikoneen optimointiprojekteissa lähes kolmen vuosikymmenen ajan Suomessa ja ympäri maailman. Suurimmat asiakkuudet ovat Keski-Euroopassa ja Etelä-Afrikassa, kaukaisimmat Pohjois-Amerikassa saakka.

Tilauskantamme voimakkaasti kasvaessa, tarvitsemme nyt ammattitaitoiseen organisaatioomme 3D-suunnittelutaitoista projekti-insinööriä.

Tehtävän aluksi toimit projekteissa suunnittelijana. Osallistut suunnitteluryhmän työhön ja vastaat myöhemmin suunnittelusta projektien loppuun saakka. Tuotteet ja tehtävät opittuasi olet valmis laajentamaan vastuualueitasi ja hoitamaan omia projekteja itsenäisesti alusta loppuun, myynnistä suunnitteluun, ostoon, valmistukseen ja asennusvalvontaan. Tutustuminen EVG:n laitteisiin ja toimintaan tapahtuu tutkimusryhmän mukana asiakkaiden luona ja koneuusintojen starteissa.

Odotamme sinulta
-Paperitehdasympäristön tuntemusta (paperikoneiden tuntemus katsotaan eduksi)
-Soveltuvaa koulutusta (insinööri, DI) ja kokemusta suunnittelutehtävistä
-Vahvaa ilma-/ja lämpöteknisten laitteiden sekä prosessi-ilmastoinnin tuntemusta
-Piirto-ohjelmien vahvaa osaamista (AutoCAD, Inventor, SolidWorks) sekä hyviä Office-taitoja
-Koneautomaation sekä mittaus- ja ohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi
-Halukkuutta kasvattaa vastuualueitasi projekteissa ammattitaitosi kehittyessä
-Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja sosiaalista luonnetta
-Vahvaa englannin tai saksan kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi -Matkustushalukkuutta

Tarjoamme
-Haastavan ja antoisan kansainvälisen työn alan tunnetussa huipputeknologiayrityksessä
-Hyvän koulutuksen tuotteeseen ja tehtäviin, mukavan työilmapiirin ja tiimin tuen
-Mahdollisuuden kasvattaa vastuualueita omien kykyjen mukaan

Ensisijainen sijoituspaikka on Turussa, mutta sijoittuminen myös EVG:n Kotkan toimistoon on mahdollista. Työsuhteen alussa työskentely Turun toimistolla on kuitenkin välttämätöntä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Heikki Huotarille 22.3.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Huotari p. 050 411 0347.