(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Turku tai Karjaa
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Tule osaksi energistä työporukkaamme VR Trackin kunnossapitoon Etelä-Suomen alueelle!

Etsimme osaavaa ja ennakkoluulotonta projekti-insinööriä infra-alan kunnossapitoon. Tehtävä soveltuu hyvin myös uransa alkutaipaleella olevalle henkilölle, joka haluaa kehittyä alan huippuosaajaksi. Työllistyt Suomen ensimmäiseen radan kunnossapidon allianssihankkeeseen.

Vastaat projektin läpiviennistä yhdessä projektipäällikön kanssa. Työnkuvaasi kuuluvat vastuualueesi töiden organisointi ja raportointi. Tehtävissäsi painottuvat erityisesti projektin laadunvalvonta, aikataulu- ja resurssisuunnittelu sekä kustannustehokkuuden varmistaminen. Työskentelet tehtävässäsi osana allianssin projektiryhmää.

Odotamme, että olet ajattelumalliltasi innovatiivinen ja toimissasi oma-aloitteinen ja määrätietoinen. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän Suomen parhaassa kunnossapitoprojektissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Tommi Elonen p.040 862 7027 (ma-pe klo 14-18) tai sähköpostilla tommi.elonen@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.