(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, tuotantotekniikka
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Osallistut uusien ja olemassa olevien tuotantoprosessien konseptisuunnitteluun, toteuttamiseen ja käyttöönottoon omassa tuotannossamme. Koordinoit tuotantolaitteiden ja/ tai työkalujen suunnittelua sekä laitetoimituksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun organisaation ja laitetoimittajien kanssa. Tuet tuotantoa oman vastuualueesi laitteisiin ja järjestelmiin liittyvissä häiriötilanteissa. 

Tehtävään soveltuvin koulutus on esim. kone-, tuotanto- tai prosessitekniikan insinööri. Sinulla on osaamista kuljetintekniikoista, teräsrakennevalmistuksesta ja käytännön kokemusta laiteasennuksista ja/tai asennusvalvontatehtävistä, teknisistä hankinnoista ja yleisesti projektinhallinnasta. 

Teet työtä oma-aloitteisesti, ennakoivalla ja joustavalla otteella. Kykenet hallitsemaan samanaikaisia projekteja, tarvittaessa myös vetäjän roolissa. Tästä johtuen sinulta edellytetään hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa tiimityöskentelyä. Tarvitset englannin kielitaitoa. Osaat toimia myös asiakasrajapinnassa ja olet tarvittaessa valmis myös matkustamaan. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Sormunen, ME, Paint Shop, puh. +358 400 384 325. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 19.3.2018.