(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri tuotannon tukeen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme infraprojekteillemme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ TUOTANNON TUKEEN

Tuet työmaitamme johtamisjärjestelmämme käyttöönotossa, ja jalkautat sen toimintatavat Infraprojektit-segmentin työmaille. Avustat työmaitamme fiksujen toimintatapojen luomisessa ja jaat tietoa eteenpäin muiden hyvistä käytännöistä, sekä raportoit työmaiden käytännöistä. Lisäksi luot ja ylläpidät mittareita, joilla työmaiden hallinta-astetta seurataan.

Tässä tehtävässä pääset tutustumaan ja työskentelemään YIT:läisten kanssa toimistoillamme ja työmaillamme ympäri Suomen ja muissa toimintamaissamme. Kotipesäsi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingissä, mutta tarvittaessa voit työskennellä myös aluekonttoreiltamme käsin.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Etsimme joukkoomme innovoijatyyppiä, jolla on vahva motivaatio oppia uutta ja kehittää omaa osaamista, sekä jakaa opittua tietoa muille. Omaat vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, ja vakuuttavalla esiintymiselläsi saat ihmiset innostumaan uusien toimintatapojen mahdollisuuksista.

Tässä tehtävässä odotamme sinulta vähintään rakennusmestarin tai AMK-insinöörin tutkintoa rakennusalalta, sekä aiempaa kokemusta tietojenkäsittelystä eri ohjelmilla. MSOffice-ohjelmat ovat sinulle tuttuja työvälineitä ja omaat mahdollisesti kokemusta myös Planet-aikatauluohjelmasta sekä projektinhallintajärjestelmistä. Aiempi kokemus tarjouslaskennasta ja/tai työmaalta on sinulle myös eduksi. Tehtävässä tarvitset myös matkustusvalmiutta tavatessasi infrarakentajiamme eri puolilla Suomea ja muissa toimintamaissamme.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Tomi Leppiniemeen, puh. 040 551 5943

Hae tehtävään 30.9.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!