(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Trigoni-hankkeeseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme asuntorakentamiseen

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ TRIGONI-HANKKEESEEN

YIT:n Trigoni-ehdotus valittiin Helsingin kaupungin ja Senaatin järjestämän Helsinki High-rise -arkkitehtuuri- ja toteutuskilpailun voittajaksi lokakuussa 2018. Trigonin ydin ovat Pasilansillan eteläpuolelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee kilpailun ns. aloitusalueella. Aloitusalueen ensimmäiseen, alueen korkeimpaan torniin on suunnitteilla 51 kerrosta ja sen korkeus on noin 180 metriä. Torniin on suunnitteilla hotelli, asuntoja sekä näköalaravintola. Toiseen, 40 kerrosta ja noin 140 metriä korkeaan torniin on suunnitteilla toimistoja ja asuntoja. Jalusta sisältää kaupallisia tiloja, kivijalkamyymälöitä ja pysäköintipaikkoja. Tornirakennusten ja jalustan katoille on suunniteltu oleskelu- ja kohtaamispaikkoja sekä asuntojen yhteiskäyttöpihoja. Aloitusalueelle arvioidaan syntyvän noin 500 asuntoa, 300 hotellihuonetta ja 1 000 työpaikkaa.

Trigonin ytimen muodostavat länsialueelle suunnitellut jalusta sekä viisi tornirakennusta, joista kaksi sijaitsee aloitusalueella. Jalusta kytkee tornit sisäisellä yhteydellä syksyllä 2019 avautuvaan kauppakeskus Mall of Triplaan ja luo samalla esteettömän jalankulkuyhteyden Veturitien ja Pasilansillan sekä Pasilankadun välille. Länsialue sisältää yhteensä noin 120 000 kerrosneliömetriä, ja sen kokonaisarvon arvioidaan olevan noin miljardi euroa.

Aloitusalueen tornien ja jalustan rakentaminen käynnistyy asemakaavoituksen valmistuttua, arviolta 2020–2021 ja sen on määrä valmistua vuoteen 2027 mennessä. Aloitusalueen laajuus on noin 67 000 kerrosneliömetriä ja sen arvo on noin 500 miljoonaa euroa.

Hankkeen jatkosuunnittelu kilpailuehdotuksen pohjalta on jo käynnistynyt. Haemme nyt kasvavaan joukkoomme projekti-insinööriä.

Projekti-insinöörinä tuet projekti- ja suunnittelupäällikköä hankkeen asuntorakennuttamisessa ja suunnittelun johtamisessa ja ohjauksessa. Huolehdit esimerkiksi erilaisista selvityksistä ja pöytäkirjoista ja suunnitelmien ja mallien tarkistuksista, sekä työskentelet raportoinnin, tiedottamisen ja lisä- ja muutostyölaskennan parissa. Osallistut tiiviisti myös hankkeen erilaisiin kehitysprojekteihin.

Tehtävässäsi varmistat rakennuttamisen ja suunnittelun etenemisen tavoitteidemme mukaisesti, hankkeen taloudellisen toteutuksen, sekä myyntiasiakirjojen virheettömyyden.

Päivittäisessä työssäsi sinua tukevat tiimin työkaverit, projektipäälliköt, sekä tuotannon, hankinnan ja myynnin organisaatiot sekä koko Trigonin joukkueemme. Työskentelemme Big room -ympäristössä Pasilassa.

Olisitko sinä joukkueemme jäsen?

Etsimme joukkoomme innovatiivista ja luovaa tyyppiä, joka haluaa kehittyä ammatillisesti asuntorakentamisen parissa ainutlaatuisessa hankkeessa. Sinulla on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, ja tunnet asuntorakentamisen toimintaympäristön ja työmaakäytännöt. Yhdessä hanketiimin kanssa rakennat asiakkaidemme odotukset ylittävän kokemuksen.

Projekti-insinööriltä odotamme vähintään rakennusarkkitehdin tai AMK-insinöörin tutkintoa rakennusalalta. Monipuolinen kielitaito sekä tietomallipohjainen suunnittelu on sinulle luontaista.

Mikäli halua lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä hankejohtaja Jouni Forsmaniin, puh. 040 519 0129.

Hae tehtävään 24.2.2019 mennessä.