(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri toimitilauudistuksiin
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme asiakkaallemme Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ TOIMITILAUUDISTUKSIIN

Asiakasyrityksemme on perinteinen keskisuuri valtakunnallinen ja kotimainen rakennusalan yritys. He toimivat asuntorakentamisen, toimitilauudistusten ja kiinteistökehityksen saralla. Yli 20 vuoden kokemuksella toimiva asiakaslähtöinen ja kehittyvä yritys on kasvanut tasaisesti tehden hyvää tulosta. He panostavat mm. henkilöstön viihtyvyyteen, laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Toiminnan kasvaessa he hakevat nyt Vantaan toimipisteeseen projekti-insinööriä toimitilauudistusten puolelle. Asemapaikkana on Vantaan toimipiste johon on hyvät kulkuyhteydet omalla autolla tai julkisilla, toimipiste sijaitsee kehäradan tuntumassa.

Työtehtävissäsi toimit työmaainsinöörinä toimistolta käsin hoitaen mm. työmaiden aikatauluja ja hankintoja, lisäksi tehtäviisi kuuluu myös työmaihin kuuluvat paperityöt. Työ on monipuolista ja työmaiden koot ja tilanteet vaihtelevat. Toimit yhteistyössä työnjohtajien ja muun organisaation henkilöstön kanssa.

Odotamme sinulta:
- rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin opintoja
- vähintään kolmen (3) vuoden kokemusta rakennusalalta
- kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavasti
- hyviä yhteistyötaitoja
- hyviä nykyaikaisten it-ohjelmistojen osaamista
- Tocoman ohjelmiston osaaminen eduksi

Asiakkaamme tarjoaa sinulle hyvän ja kattavan perehdytyksen yritykseen ja toimintatapoihin. Kilpailukykyisen palkkauksen sekä asemapaikkasi ammattitaitoisten kollegoiden taustatuen. Tähän lisätään vielä sopiva ripaus huumoria ja yhdessä tekemisen meininkiä ammattimaisella otteella on tässä hyvä tilaisuus päästä näyttämään osaamistaan.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palkkalistoille. Aloitus on heti tai sopimuksen mukaan, joten mikäli kiinnostuksesi heräsi niin soita meille tai laita hakemusta. Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan tehtävästä yksityiskohtaisemmin.

Lisätietoja tehtävästä:
Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Meillä on asiakkailtamme myös muitakin toimeksiantoja sekä hiljaisia hakuja, mikäli tämä kyseinen tehtävä ei sinulle sovi.           

Suora tie rakennusalan yrityksiin yhdellä hakemuksella!
Toteutamme rakennusalalla toimivien asiakkaidemme toimeksiantoja ja tarjoamme heille sopivia kandidaatteja. Kunnioitamme hakijoidemme yksityisyyttä ja työnhakusi on suojattua. Luvallasi esittelemme asiakkaallemme osaamistasi ja toiveitasi, sekä sovimme puolestasi haastatteluajankohdat. Tuo ammattitaitosi ja me huolehdimme lopusta!

Katso Karin kokemushaastattelu Maximuksesta tästä: https://www.youtube.com/watch?v=u8BetPSmJk4&t=4s

Tutustu Maximuksen toimihenkilöiden työnvälitykseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Maximus Oy on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimistomme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella, palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa.