(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Toimitilarakentaminen
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haluatko mukaan rakentamaan kunnianhimoisia projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tee haaveistasi totta ja tule mukaan rakentamaan merkittäviä kohteitamme pääkaupunkiseudulla.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Meidät tunnetaan suurista ja rohkeista hankkeistamme: Kalasataman Tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme projekti-insinööriä toimitilarakentamiseen

Projekti-insinöörinä pidät aikataulut ja hankinnat hanskassa, seuraat kärppänä kustannuksia, koordinoit ja raportoit. Digitaaliset työkalut rikastavat ja helpottavat päivittäistä työtäsi. Nautit monisäikeisestä ja haastavasta työnkuvastasi. Sinua on kehuttu hyvistä vuorovaikutustaidoista ja tiimipalaajan asenteesta. Meillä saat vastuullesi isoja kokonaisuuksia. Lupaamme, että voit olla ylpeä työstäsi – niin olemme mekin.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi. 

Toivomme sinulta

  • Oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Rakennusalan ohjelmistojen ja sähköisten työkalujen käyttökokemusta
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 30.9.2020 mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme kandidaatteja jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat johtaja Kimmo Kurjelta, puh. 040 705 7266.

SRV - Elämäsi rakentaja