(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri thyssenkrupp Aerospace Finland Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

thyssenkrupp Aerospace Finland Oy on osa thyssenkrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on vastata Skandinavian materiaalimyynnistä. Olemme osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä. Toimitamme materiaaleja myös muuhun valmistavaan teollisuuteen. Päämateriaaleja ovat alumiini sekä muut materiaalit, kuten titaani, kupari, messinki ja ruostumaton teräs. thyssenkrupp Aerospace Finland toimittaa materiaaleja sekä standardimittaisina että mittaan leikattuna.

Etsimme nyt asiakkaallemme thyssenkrupp Aerospace Finland Oy:lle

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ


vakituiseen työsuhteeseen Jämsän toimipisteeseen.

Tehtävässä toimit monipuolisissa projektitehtävissä tuotannon kehitysprojektien parissa. Toimit myös työsuojelupäällikkönä hoitaen kaikki työsuojelukysymyksiin liittyvät tehtävät. Roolisi on itsenäinen ja tehtäväsi vaihtelevat meneillään olevien projektien mukaan. Vastuullasi on omia projektikokonaisuuksia, mutta toimit myös osana projektiryhmiä yhtiön eri funktioiden (hankinta, myynti ym) kanssa tiivistä yhteistyötä tehden.

 

Yksi osa tehtävää on työsuojelupäällikkönä toimiminen. Tuot työsuojelunäkökulmaa projekteihin ja vastaat kokonaisvaltaisesti työsuojelukysymyksistä. Jalkautat konsernin työsuojelustrategiaa käytäntöön, toimit työsuojelutoimikunnan vetäjänä ja vastaat työsuojeluasioista esim. auditoinneissa. Mikäli työsuojeluasiat eivät ole sinulle entuudestaan tuttuja, tulet saamaan tehtävään kunnon koulutuksen ja perehdytyksen.

 

Toivomme, että sinulla on tuotantotalouden insinöörin (tai vastaava) koulutus ja ymmärrystä tuotannon prosessien kehittämisestä. Voit olla työurasi alussa tai kokeneempi tekijä. Konsernikielemme on englanti, jonka vuoksi odotamme, että sinulta sujuu kommunikointi myös englannin kielellä. Itsenäisessä roolissa toimiminen on sinulle luontevaa ja osaat pitää langat käsissäsi projektien organisoinnissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Osaat viestiä tehokkaasti ja tuoda esiin omia näkemyksiäsi selkeästi perustellen. Työotteesi on aktiivinen ja innokas. Sinulla on halua ja kykyä haastaa olemassa olevia toimintamalleja ja esittää uusia ajatuksia rakentavasti.

 

Pääset mukaan jatkuvasti kasvavan yrityksen arkeen ja mielenkiintoisten projektien pariin. Saat omat vastuualueesi, mutta pääset myös yhteistyössä kehittämään koko tehtaan toimintaa. Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan johtoryhmän kanssa, joten apunasi ja tukenasi sinulla on työhönsä sitoutunut ammattilaisten joukko.

 

Hae paikkaa mahdollisimman pian (viimeistään 13.5.2019). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen p. 050 386 9112 (ma-pe klo 15-16).