(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Telematiikkajärjestelmät
Dynniq Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Etsimme Vantaalle

Projekti-insinööriä

vahvistamaan telematiikkajärjestelmä -tiimiämme.

Tarjolla on mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava positio telematiikkajärjestelmien parissa.  Telematiikkajärjestelmillä tarkoitetaan esimerkiksi tunneleiden, siltojen ja moottoriteiden yhteyteen rakennettavia järjestelmiä, joihin liitetään erilaisia mittalaitteita, sensoreita, opastimia ja turvallisuusjärjestelmiä. Tehtävä sisältää mm. sensoreiden, laitteiden ja järjestelmien konfigurointia, testausta sekä käyttöönottoja, sekä toimistolla että kentällä. Toimit läheisessä yhteistyössä tilaajan, asentajien, aliurakoitsijoiden ja tiimiläistesi kanssa. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn tehtävään liittyvien ohjelmistojen ja laitteistojen parissa. Toimistotehtävien lisäksi olet myös valmis menemään kentälle esimerkiksi käyttöönottoon liittyvissä tehtävissä. Tehtäviin perehtyminen ja oppiminen tulevat tapahtumaan muiden asiantuntijoidemme tuella ja avulla.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. automaatio-, ohjelmisto-, tietoliikenne-, sähkö- tai liikennetekniikan alueelta.  Sinulla on myös jo aikaisempaa työkokemusta tekniseltä alalta. Tärkeintä on kuitenkin kyky ja motivaatio oppia ja omaksua tehtävään liittyvät eri osa-alueet muiden tiimiläisten tuella. Arvostamme innovatiivista ja asiakaslähtöistä asennetta.  Tehtävä vaatii jonkun verran matkustamista lähinnä Suomessa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Are you interested in taking a seat in our world?

Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin, sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 22.4.2019 sähköpostilla osoitteeseen rekry@dynniq.com, otsikolla ”Projekti-insinööri, Telematiikkajärjestelmät”.  Työ alkaa mahdollisimman pian ja kutsumme sopivimpia hakijoita henkilökohtaiseen keskusteluun jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi viivytyksettä.