Projekti-insinööri / Tampereen Vesi Liikelaitos
Tampereen kaupunki, Tampereen Vesi Liikelaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 66 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Tampereen Vesi Liikelaitos hakee

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Investoinnit ja kehitys -ryhmään vakinaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Projekti-insinöörin tehtävänkuvaan kuuluvat vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen sekä pumppauksen kehittämis-, suunnittelu- ja rakennushankkeiden valmistelutehtävät ja toimiminen hankkeissa projektipäällikkönä. Tehtäviin kuuluvat lisäksi toteutussuunnittelun ohjaus, toteutuksen valmistelu- ja ohjaustehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto esim. vesi- ja ympäristötekniikan tai rakennustekniikan alalta. Lisäksi edellytetään muutaman vuoden kokemusta vesi- ja ympäristötekniikasta tai rakennusalalta (suunnittelu, urakointi, rakennuttaminen tms.) sekä projektin- tai työjohtokokemusta.

Eduksi katsotaan vedentuotannon ja jätevedenpuhdistuksen prosessien, tekniikoiden ja laitosten sekä sopimus- ja hankintalainsäädännön tuntemus. Lisäksi arvostetaan hyviä projektinjohtotaitoja, viestintä- ja yhteistyötaitoja, hyviä ICT-taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ongelmanratkaisutaitoja, paineensietokykyä sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hanke- ja kiinteistöpäällikkö Jan-Erik Järventie, puh. 041 730 1753, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.3.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa hanke- ja kiinteistöpäällikkö Jan-Erik Järventie, puh. 041 730 1753, etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426497
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere