(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Tampereelle
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Haemme määräaikaista projekti-insinööriä Tampereelle tukemaan projektijohtajia asuntohankkeiden läpiviennissä. Projekti-insinööri työskentelee tiiviissä yhteistyössä projektijohtajien sekä monien sisäisten ja ulkoisten tahojen kanssa tontinhankinnasta ja kaavoitusvaiheesta aina siihen saakka, että uusissa kodeissa asuu tyytyväiset asukkaat. 

Sinun roolisi

Projekti-insinöörinä tuotat projektijohtajalle tietoa päätöksenteon tueksi. Lisäksi teet ja teetät erilaisia selvityksiä, tuet projektijohtajaa raportoinnissa ja valmistelet hankkeisiin liittyviä sopimuksia. Tehtävä voi tilanteen tai osaamisen mukaan sisältää myös suunnittelun ja rakennuttamisen ohjaukseen ja valvontaan liittyviä vastuita.

Odotamme

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta sekä ymmärrystä rakennus- ja hankekehitysprosesseista ja niihin liittyvistä syy- ja seuraussuhteista. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet valmistumisvaiheessa ja kommunikoit sujuvasti Suomen lisäksi englannin kielellä.

Olet kiinnostunut tekemään asioita asiakaslähtöisellä tavalla ja sinulla on innostusta ja intohimoa kehittyä ja kehittää toimintaa. Omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja koordinointitaidot sekä kyvyn kannustaa muita. Persoonana olet jämäkkä, tehokas ja analyyttinen.

Join our journey

Hae tehtävää osoitteessa www.bonava.fi/työpaikat mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 20.3.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus päättyen aikaisintaan 30.9.2020.

Lisätietoa tehtävästä antaa yksikönjohtaja Hanna Marttila, puh. 050 340 3176 hanna.marttila(at)bonava.com.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.