(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri talotekniikan automaatioon
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2020
Sweco PM Oy etsii nyt joukkoonsa Projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen talotekniikan automaation pariin Länsimetro-hankkeeseen! Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja ottamaan vastuuta ainutlaatuisessa projektissa maanalaisen rakentamisen parissa. Mikäli olet sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä tulet työllistymään Länsimetron kakkosvaiheeseen Matinkylästä Kivenlahteen ja toimit osana eri tekniikan alan asiantuntijoista koostuvaa tiimiä. Roolissasi avustat urakoiden johtamisessa ja saat vastuuta pienempien tekniikkaurakoiden toteuttamisesta. Olet tärkeässä osassa varmistamassa, että projektit etenee sujuvasti ja aikataulussa. Tulet työskentelemään niin työmaalla kuin toimistolla. Länsimetron toisen vaiheen toteutuksen lisäksi pääset toimimaan osana hankkeen käyttöönotto-organisaatiota.

Tarjoamme


* Vakituisen työn
* Joustavat työajat
* Kannustavan työilmapiirin
* Virike-, lounas- ja puhelinedun

TYÖNKUVA

* Tekniikkaurakoiden läpivienti ja projektien valvonta
* Työmaakäynnit
* Kokouksiin osallistuminen
* Dokumentaatio

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK / DI, esim. sähkövoimatekniikka)
* Kokemusta talotekniikan ja sähköalan projekteista
* Ymmärrystä projektinhallinnasta
* MS Office-taidot
* Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito


Eduksi katsomme kokemuksen käyttöönotosta sekä CAD-ohjelmiston osaamisesta.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sweco PM Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 16 000 swecolaisesta 2 400 työskentelee Suomessa.