(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, talotekniikan automaatio
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Haemme Länsimetro- hankkeeseen Espooseen,

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ (TALOTEKNIIKAN AUTOMAATIO)

Etsimme moniuloitteiseen Länsimetro-hankkeeseen projekti-insinööriä, jolla on kokemusta talotekniikasta ja sähköalan projekteista. Tulet työllistymään Länsimetron kakkosvaiheeseen Matinkylästä Kivenlahteen.

Tässä roolissa tulet osaksi eri tekniikka-alan asiantuntijoista koostuvaa tiimiä. Projekti-insinöörinä avustat asiantuntijoita sekä toimit myös itsenäisesti asiantuntijatehtävissä pienempien urakoiden osalta tiimin tuella. Huolehdit osaltasi, että urakat valmistuvat asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja on toimiva osa koko hanketta. Tulet toimimaan myös osana kokohankkeen käyttöönotto-organisaatiota.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada ainutlaatuista kokemusta metron rakentamisesta ja ison kohteen rakennuttamisesta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja jämäkkä ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Mutkaton Sweco-porukka

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Swecolaiset työskentelevät alan kiinnostavimpien ja haastavimpien projektien parissa Suomessa ja ympäri maailman.

Swecolaisille on tärkeää päästä kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua, sekä työskennellä mutkattomassa ilmapiirissä, jossa arvostetaan matalaa hierarkiaa. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Lue lisää swecolaisesta työkulttuurista täältä >> (https://www.sweco.fi/ura/tyoskentely-swecolla/)

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulta odotamme:

- Soveltuvaa sähköalan korkeakoulutusta (insinööri, ins. amk tai DI)

- Kokemusta talotekniikan ja sähköalan projekteista

- Oma-aloitteinen, itsenäinen ja kehittymishaluinen asenne

- Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot

- Ulospäinsuuntautuneisuutta ja innokasta asennetta

- Erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

- Hyviä MS Office-taitoja

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 16.12.2019 mennessä.