Projekti-insinööri, Sweco, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021
Oletko insinööri etsimässä uusia haasteita? Sweco etsii projekti-insinööriä rakennuttamisen pariin pääkaupunkiseudulle, jolle asiakastyytyväisyys ja yhteistyö on kaikki kaikessa. Jos sinua kiinnostavat uudet haasteet, mutkaton työilmapiiri sekä mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla.
KUVAUS
Kyseisessä tehtävässä työskentelet eri asuinkiinteistöjen korjaushankkeiden rakennuttamistehtävien parissa, sekä projektinhoitajan oikeana kätenä. Työkuvaasi voi myös kuulua pienten hankekokonaisuuksien itsenäinen vetäminen. Rakennuttajan projekti-insinöörinä toimit tilaajan edunvalvojana ja hankkeiden rakennuttamisen asiantuntijana. Vastuullisten työtehtävien lisäksi tukenasi ovat asiantunteva tiimi, joka auttaa sinua hallinnollisissa ja teknisissä asioissa!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, joka on mukana rakentamassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa
* Vaihtelevan työroolin, joka mukautuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan
* Vakituisen roolin, missä on hyvät etenemismahdollisuudet

TYÖNKUVA

* Asuinkiinteistöjen korjaushankkeiden läpivienti ja toteutus
* Projektinhoitajan avustaminen ja tukeminen
* Yhteyden ylläpitäminen eri yhteistyötahojen kuten suunnittelijoiden, työnjohtajien tai työmaaorganisaatioiden kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. Insinöörin opinnot AMK)
* Kokemusta talonrakennusalalta (esim. kesätyöt tai harjoittelu alalta)
* Hyvät MS Office-taidot
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Yhteistyökykyinen
* Palveluhenkinen
* Rohkea ja avoin
* Valmis oppimaan uusia asioita


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Swecon puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 17 500 swecolaisesta 2 800 työskentelee Suomessa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510883
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki