(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, Suunnitteluyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Kuvaus tehtävästä: Etsimme kahta projekti-insinööriä mielenkiintoisiin työtehtäviin suunnittelemaan kasvavaa Espoon kaupunkia. Espoon kaupunki kasvaa ja kehittyy voimakkaasti erityisesti raideliikenteen vaikutusalueella. Projekti-insinööri pääsee monipuolisessa työssään osallistumaan viihtyisän, turvallisen ja toimivan ympäristön luomiseen espoolaisille. Espoo on jaettu maantieteellisesti kahteen suunnittelualueeseen. Toinen projekti-insinööri työskentelee Etelä-Espoon tiimissä ja toinen Pohjois-Espoon tiimissä.

Projekti-insinööri toimii kaupunkitekniikan keskuksen investointien suunnitteluyksikössä. Projekti-insinöörin päätyönä on ohjata katujen ja muiden yleisten alueiden konsulttityönä tehtävää suunnittelua. Työhön sisältyy suunnittelunohjausta yleis-, katu- ja rakennussuunnitelmavaiheissa. Projekti-insinöörin työtehtävät voivat sisältää myös erilaisia selvitystehtäviä, päätöksien ja lausuntojen valmistelua sekä asukkaiden aloitteisiin ja palautteisiin vastaamista.

Katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelu on vuorovaikutteista ja siihen sisältyy asukas- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Kaupunkitekniikan keskus on muuttanut vuoden 2019 alussa Otaniemeen uudistettuihin monitoimityötiloihin. Tarjoamme merkityksellisen työn, nykyaikaiset työvälineet, joustavan työajan, etätyömahdollisuuden, monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä asiantuntevan työyhteisön. Työyhteisössämme on kannustava ja yhteisvastuullinen ilmapiiri ja tekemisen meininki. Perehdytämme uudet työntekijät tehtäviinsä sekä autamme ja tuemme uuden oppimisessa.

Toivomme uudelta työkaveriltamme innostunutta ja myönteistä asennetta. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja.

Tehtävänkuvaa voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen mukaan, otamme huomioon myös vastavalmistuneet. Tule kehittymään mukavaan työyhteisöömme!

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Investoinnit, suunnitteluyksikkö

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyvää yhteistyökykyä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme kokemusta katujen ja muiden yleisten alueiden suunnittelusta tai suunnittelun ohjaamisesta sekä kiinnostusta pyöräliikenteen suunnitteluun.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkitekniikan keskus turvaa osaltaan kaupunkielämän perusedellytykset. Niihin kuuluvat kadut, tiet ja viherympäristö.

Investointien suunnitteluyksikkö on noin 40 asiantuntijan monialainen ja dynaaminen tilaajayksikkö, joka toimii Otaniemessä hyvien yhteyksien varrella. Yksikkö huolehtii asemakaavoitukseen liittyvistä yleissuunnittelutehtävistä yhteistyössä kaupunkisuunnittelukeskuksen kanssa. Yksikkö vastaa teiden, katujen, aukioiden sekä vesihuollon, puistojen, viheralueiden, ulkoliikuntatilojen ja venesatamien suunnittelusta.