(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri, suunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Asiakkaamme Cenmia Oy on voitelu- ja hydrauliikkajärjestelmiin sekä teräsrakenteisiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa palvelua aina suunnittelusta käyttöönottoon. Tärkeimpiä tuotteita ovat voitelujärjestelmät, hydrauliikkajärjestelmät sekä teräsrakenteet. Oma suunnittelu ja valmistus sekä nykyaikaiset testausjärjestelmät, täydennettynä koneenrakennuksen ja fluidiautomaatiojärjestelmien alan asiantuntijoiden osaamisella, antaa Cenmialle vankan pohjan projektien menestyksekkääseen toteuttamiseen. Projektitoimitusten lisäksi Cenmia tekee alihankintakokoonpanoa sekä teräsrakenteiden valmistusta.

Etsimme Cenmialle projekti-insinööriä monipuolisiin suunnittelutehtäviin.

Työtehtävät

Projekti-insinöörinä työskentelet hydrauliikan  varuste- ja rakennesuunnittelutehtävissä. Käytössäsi on SolidWorks-ohjelmisto, jolla teet 3D-suunnittelua. Suunnittelun lisäksi avustat muita teknisissä asioissa kuten tarjouslaskennassa. Työ pitää sisällään myös nimikkeistön hallintaan liittyviä tehtäviä sekä asiakasdokumenttien laadintaa.

Toivomme sinulta

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta suunnittelusta sekä 3D-suunnittelun osaamista. Työtehtävä on monipuolinen ja työpäivät vaihtelevia. Asiakkaiden kanssa kommunikointi edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on tuntemusta hydrauliikasta tai kokoonpanotuotannosta.

Mitä työ tarjoaa?

Projekti-insinöörinä pääset osaksi osaavaa asiantuntijaorganisaatiota. Kestävä kehitys ja jatkuva parantaminen ovat tärkeimpiä liiketoimintaa ohjaavia tekijöitä ja Cenmia sijoittaakin jatkuvasti tutkimukseen ja operatiivisen toiminnan parantamiseen ympäristönäkökohtia ja turvallisuutta unohtamatta. Työssä pääset varmasti kertomaan myös omia ajatuksia ja kehitysideoita. Työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara ja heistä välitetään. Palkkaus on kilpailukykyinen, palkkatoiveet otetaan huomioon.

Hakuprosessi

Tämä rekrytointi toteutetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa, joten kaikki yhteydenotot tapahtuu WorkPowerin yhteyshenkilön kautta. Hae tehtävään joko hakuilmoituksen linkin kautta tai sähköpostitse elina.forssell@workpower.fi. Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja palkkatoiveesi. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi /0407069967

Avainsanat: insinööri, projekti-insinööri, suunnittelija, 3D-suunnittelu, Solidworks, vakituinen, kokoaikainen