(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Staraan
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Haemme nyt projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen kaupunkitekniikan rakentamisen tiimiin Staraan! Projekti-insinöörinä tulet vastaamaan muun muassa hankkeisiin liittyvien aikataulujen-, laadun sekä hankintojen seurannasta ja hoitamisesta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja Stara tarjoaa sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäsi myös tulevaisuudessa. Lue ilmoitus ja hae tehtävää heti, sillä teemme haastatteluja jo ennen hakuajan umpeutumista!
KUVAUS
Staran projekti-insinöörinä vastaat osaltasi työmaiden taloudellisen tuloksen ja laadun saavuttamisesta, aikataulussa pysymisestä sekä onnistuneista ja oikein ajoitetuista hankinnoista. Valmistelet työmaakokouksia ja palavereja sekä pidät yhteyttä viranomaisiin, aliurakoitsijoihin, tavarantoimittajiin ja muihin sidosryhmiin. Hoidat hankkeiden käytännön asioita tiiviissä yhteistyössä omien ja aliurakoitsijoiden työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen työn monipuolisten ja mielenkiintoisten hankkeiden parissa
* Koulutusmyönteisen työympäristön, jossa on tilaa kehittyä ja edetä urallaan
* Turvallisen työsuhteen, jossa on monipuoliset työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* Työmaan taloudellisen tuloksen seuranta ja siitä vastaaminen
* Työmaan aikataulujen ja laadunseuranta sekä hankinnat
* Työmaakokousten valmistelu ja niihin osallistuminen
* Yhteistyö eri sidosryhmien ja viranomaisten kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rakennusinsinöörin (AMK) koulutus
* Vähintään vuoden verran kokemusta infrarakentamisen työnjohto- tai suunnittelutehtävistä
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Innostunut ja kehittymishaluinen asenne
* Sujuva suomenkielen osaaminen


Eduksi katsomme myös mikäli olet perehtynyt koneohjaukseen ja tietomallinnuksen hyödyntämiseen hankkeen elinkaaressa. Lisäksi maanrakennuksen digitaalisten työvälineiden tuntemus luetaan eduksesi.

Muuta tietoa


* Aloitus: 1.12.2019
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: 00310 Helsinki
* Palkka: peruspalkka 3144,66 /kk, lisäksi ammattialalisä ja mahdolliset henkilökohtaiset lisät. Lisäksi Stara tarjoaa Helsingin kaupungin henkilöstöedut.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Staran puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
* Hakuaikapäättyy: 21.11.2019 klo.16:00. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme edetä potentiaalisten kandidaattien kanssa haastatteluvaiheeseen myös ennen hakuajan umpeutumista.

MUUTA TIETOA
Stara on luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Staran inspiroiva tehtävä on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Staralaisille on tärkeää kehittyä työssään jatkuvasti. Kaupunkitekniikan rakentajat taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin - katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen.