(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri SRV:lle Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018Työn kuvaus:
  SRV on rohkea rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Aito yhteistyö ja innostus tekemiseen näkyvät jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Olemme vuonna 1987 perustettu pörssiyhtiö, ja toimimme valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli yli 1,1 miljardia euroa, ja meillä työskentelee reilu 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.
 

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja kokenutta
Rakennuttaja-/Projekti-insinööriä
toimimaan nimekkäiden rakennushankkeiden parissa Tampereen alueella.
 
Projekti-insinöörinä tulet hoitamaan Tampereen Kansi- ja Areena hankkeiden rakennuttamistehtäviä asuntokohteiden osalta. Osallistut hankkeisiin liittyvien RS-asiakirjojen kokoamiseen ja mahdollisesti tulevan Pohjoiskannen hanke- ja lupasuunnitteluun. Olet aktiivisesti mukana toimitilamyynnin sekä -vuokrauksen parissa ja kehität innovatiivisella otteella asumisen palvelukonseptia.
 
Etsimämme henkilö on rakennusalanammattilainen, jolla on jo kokemusta henkilöasuntorakennuttamisen hankkeista. Olet ulospäinsuuntautunut tekijä ja tartut toimeen yllättävissäkin tilanteissa. Sinulla pysyvät pallot ilmassa hektisessäkin ympäristössä ja saatat tehtäväsi onnistuneesti maaliin saakka. Olet oma-aloitteinen persoona, jolla on aito kiinnostus kehittää myös omaa tehtäväkenttää.
 
Tarjoamme kokoaikaisen sekä pitkäaikaisen työtehtävän suuressa rakennusalan organisaatiossa. Saat ympärillesi alan ammattilaiset, kasvavan ja kehittyvän yrityksen tuen sekä mahdollisuuden kasvaa yhä vastuullisempaan rooliin.
 
Mikäli paikka on kuin sinulle tehty, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Asiakkaan tehtävänimike:  Projekti-insinööri


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere