(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI / SITE ENGINEER, Ulvila/Virton
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Lue lisää https://www.valmet.com/fi/
 
Haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRI / SITE ENGINEER –nimikkeellä työskentelevää henkilöä.
 
Hakemamme henkilö tulee työskentelemään Kuitulinja-yksikkömme aikataulufunktiossa, jossa työtehtävät jakautuvat kahteen eri paikkakuntaan. Alkuun sinut koulutetaan tehtävään Ulvilan toimipisteessä, josta siirryt projektityömaalle Belgian Virton kaupunkiin heinäkuussa 2019. Projekti Belgiassa päättyy Tammikuussa 2020, jolloin tulet siirtymään takaisin Ulvilan toimipisteelle.
 
Tehtäviisi kuuluvat vastata projektin aikataulutuksesta ja työskennellä yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Roolissasi kehität, analysoit sekä osallistut aktiivisesti projektissa tuleviin muutoksiin. Projektin aikana osallistut myös Belgiassa asiakastapaamisiin, kustannusten hallintaan sekä raportointiin.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
-  työkokemusta vastaavista tehtävistä 3-5 vuoden ajalta
-  hyvää organisointi-sekä paineensietokykyä.
-  vähintään AMK-tasoista koulutusta
-  sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, eduksi ranskan kieli
-  hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa Office-ohjelmien käyttöä
-  mahdollisuutta matkustamiseen
 
Eduksi sinulle on MS Project-tai vastaavan projektihallintaohjelman osaaminen.
 
Olet organisointikykyinen, järjestelmällinen ja sinulle on luontevaa hallinnoida useita kokonaisuuksia yhtä aikaa. Tartut ripeästi toimeen ja työotteesi on itsenäinen. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi ovat jo aiemmissa tehtävissä punnittu ja hyviksi todettu. Sinulle on myös luontaista jatkuva itsesi ja toiminnan kehittäminen.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on alkuun määräaikainen (12kk), mutta mahdollisesti myöhemmin vakinaistettava.
 
Hae tehtävää 27.2. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Site Engineer , Ulvila/Virton” -kautta.
 
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Mikko Keskinen, p. 040 674 3150 tai mikko.keskinen@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.