PROJEKTI-INSINÖÖRI, Siemens Mobility Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Siemens Mobility hakee Projekti-insinööriä työskentelemään rata-automaatioprojektien (raideliikenteenohjaus ja turvallisuus) pariin. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä ratkaisuja (mm. rata-automaatio, ratasähköistys, liikkuva kalusto, liikenteen digitaaliset ratkaisut). Tässä on loistava mahdollisuus esimerkiksi sähkö-/automaatiotekniikasta valmistuneelle päästä oman alan työtehtäviin!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään projekti-insinöörinä Siemens Mobilityn projekteissa. Tulet tekemään pääasiassa rata-automaatioprojektien projektinhallinnallisia töitä, mutta saatat toimia tarvittaessa myös muissa Siemens Mobilityn projekteissa. Vaikka iso osa työtäsi kuluukin Siemensin Espoon konttorilla, toivomme sinulta löytyvän asennetta tehdä myös tarvittaessa hands-on-työtä projektikohteissa. Kokemusta vastaavasta työstä ei vielä tarvitse olla, vaan saat työhösi hyvän perehdytyksen

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Oppimismahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektinhallinnalliset työt
* Mahdolliset hands-on-työt projektikohteissa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkö-/automaatiotekniikka)
* Aiempaa tekniikan alan työkokemusta
* Hyvät tietotekniset valmiudet
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen asenne työhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti (oma auto ei välttämätön)


Eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tässä tehtävässä ratkaisee ennen kaikkea asenne ja draivi kehittyä projekti-insinööriksi.

Lisätietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Mobility Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siemens Mobility Oy tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan liikenteestä. Yritys kehittää jatkuvasti uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita, jotka lisäävät infrastruktuurin saatavuutta, optimoivat suorituskykyä sekä parantavat matkustajien kokemuksia.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1273980
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo