(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri Schneider Electricille
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuuden kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Meidän asiantuntijana olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaille päin.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ
Tampereelle.

Projekti-insinöörinä toimit rakennusautomaatioprojekteissa mm. suunnittelu-, projektinjohto- ja ohjelmointitehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä sekä itsenäisesti projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin.

Odotamme sinulta:

- teknistä koulutustaustaa (esimerkiksi talotekniikka-, automaatio- tai sähköinsinööri). AMK-tasoinen koulutus katsotaan eduksi.
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- halua ja kykyä kantaa vastuuta
- erinomaista paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä
- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
- organisointikykyä ja kokonaisuuksien hahmottamista

Aikaisempi kokemus talotekniikka-alalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista tai Schneider Electricin automaatiojärjestelmistä ja -tuotteista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja vaihtelevan työtehtävän mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä sekä laajan tukiverkoston menestyksen tukemiseksi. Tampereen projektitiimissä on avoin ja rento ilmapiiri ja pääset vaikuttamaan itse omiin aikatauluihisi. Onnistumisten kautta sinulla on mahdollisuus siirtyä yhä haasteellisempiin tehtäviin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää yhteistyökumppanimme Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti (ja viimeistään 29.12.2019 mennessä). Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Schneiderilla Jaakko Helle pe 13.12 klo 8-15 ja to 19.12 klo 12-16 puh. 050 362 8130 sekä Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 / anna-leena.mustonen@adecco.fi.

Me Schneider Electricillä uskomme, että energian saatavuus ja digitalisaation edut kuuluvat ihmisen perusoikeuksiin. Meidän tahtotilamme on että jokainen saa vähemmällä aikaan enemmän, ja että "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Haluamme vapauttaa avoimen, globaalin ja innovatiivisen yhteiskunnan loputtomat mahdollisuudet, jotka vastaavat arvojamme: merkityksellisyyttä, monimuotoisuutta ja vaikutusmahdollisuuksien kasvamista.

https://www.se.com/fi/fi/