(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri (sähkö ja automaatio)
Efora Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Haemme nyt projekti-insinööriä (sähkö- ja automaatiotekniikka) vakituiseen työsuhteeseen Varkauden tulosyksikön engineering-palveluihin.

Eforan engineering-palvelut toteuttavat asiakkaan erilaisia projekteja, kuten investointeja, suurkorjauksia, pientöitä ja suunnittelupalveluita. Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kehittyvässä teollisuuden palveluyrityksessä sekä osaavan ja ammattitaitoisen kunnossapitohenkilöstön tuen. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

Projekti-insinöörinä olet mukana toteuttamassa erikokoisia ja -sisältöisiä investointi-, suurkorjaus- ja muutostöitä. Johdat pienprojekteja huolehtien niiden kokonaiskustannuksista ja aikataulutuksesta. Isommissa projekteissa vastaat sähkö-automaatiotoimeksiantojen toteutumisesta.

Monipuolisessa tehtävässä olet avainasemassa projektin eri vaiheissa. Vastaat suunnittelu- ja asennuspalveluiden ja laitteiden valinnasta. Valvot projektitoimitusten laatua osallistumalla esimerkiksi asennustarkastuksiin. Työhösi kuuluu olennaisena osana yhteistyöpalaverit Stora Enson kanssa ja projektien etenemisen raportointi.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on halu kehittyä sähkö-automaatioprojektien huippuammattilaiseksi. Tuemme kehittymistäsi tarjoamalla koulutuksia tarpeidesi mukaan, ammattitaitoiset ja avuliaat kollegat ympäri Suomen sekä etenemismahdollisuuksia. Saat vaikuttaa oman työpäiväsi kulkuun ja toteutukseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden etätyöhön ja joustaviin työskentelyaikoihin työtilanteen niin salliessa.

Työskentelet Varkauden tehtaalla, jonne projektit pääasiassa sijoittuvat. Projektitehtävissä työskenteleville avautuu joskus mahdollisuuksia osallistua toimeksiantoihin myös muilla Stora Enson paikkakunnilla.

Tehtävävaatimukset

Edellytämme sinulta joko sähkö- tai automaatioalan insinöörikoulutusta. Menestyäksesi tehtävässä tarvitset syvällistä osaamista joko sähkö- tai automaatiotekniikasta. Molempien alojen ymmärrys on kuitenkin tarpeen, jotta kykenet tekemään päätöksiä kaikista asennuspalveluihin liittyvistä hankinnoista laatukriteerit huomioiden.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta kunnossapito- ja suunnittelutehtävistä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen ALMA-automaatiojärjestelmän ja AutoCAD-ohjelmiston käytöstä. Tarvittaessa pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen, suunnitelmallinen ja ongelmanratkaisukykyinen sekä hahmotat helposti kokonaisuudet. Lisäksi hyvät sosiaaliset taidot sekä halu verkostoitua ovat asiakaspalvelutyön edellytys.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään 16.2.2020 mennessä täyttämällä sähköisen hakulomakkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Juha Nissilä, puh. +358 40 5132 257. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointiasiantuntija Henna Jokiselle, puh. +372 5143 527, henna.susanna.jokinen@storaenso.com .

Jos työtehtävän vastaanottaminen edellyttää hyväksyttyä työhöntulotarkastusta, sisältää tarkastus myös huumausainetestin.

Lue lisää älykkäästä kunnossapidosta osoitteessa www.efora.fi.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 10,5 miljardia euroa.