(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri (sähkö-automaatio)
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020
Haemme nyt Projektointi ja suunnittelu -yksikköömme Kemiin

Projekti-insinööriä (sähkö-automaatio)

Vahvistamme jälleen projekti- ja suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Kemiin sähkö- ja automaatioalan projekti-insinööriä hoitamaan Metsä Groupin tehtailla sekä ulkoisissa asiakkuuksissa investointiprojekteihin ja laitoksen elinkaarihankkeisiin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä. Työt suoritetaan yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaidemme organisaatioiden kanssa. 

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa insinöörin koulutusta, suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatioprojekteista, määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot asiakasympäristössä ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Olet itseohjautuva ja valmis omaksumaan uutta jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä.

Eduksi luetaan useamman vuoden kokemus prosessiteollisuudesta sekä kokemus tietokantapohjaisten suunnitteluohjelmien käytöstä.

Tarjoamme ammatillisesti haastavan tehtävän investoivan teollisuuden prosessien parissa, yhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan kehittäminen on osa jokapäiväistä toimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jari Matihaldi p. 040 823 0376, jari.matihaldi@caverion.com tai tulosyksikön päällikkö Pekka Vattulainen p. 050 597 0205. 

Jätä hakemuksesi tehtävään 22.11.2020 mennessä.