(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTI-INSINÖÖRI RATAPROJEKTIEN PARIIN SIEMENS MOBILITYLLE
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019
Siemens Mobility hakee Projekti-insinööriä työskentelemään rata-automaatioprojektien (raideliikenteenohjaus ja turvallisuus) pariin. Siemens Mobilityn liiketoiminta kattaa monipuolisesti erilaisia liikkumiseen liittyviä ratkaisuja (mm. rata-automaatio, ratasähköistys, liikkuva kalusto, liikenteen digitaaliset ratkaisut). Tässä on loistava mahdollisuus esimerkiksi sähkö-/automaatiotekniikasta valmistuneelle päästä oman alan työtehtäviin!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Projekti-insinööriä Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Siemens Mobility.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Projekti-insinöörinä Siemens Mobilityn projekteissa. Tulet tekemään pääasiassa rata- automaatioprojektien projektinhallinnallisia töitä, mutta saatat toimia tarvittaessa myös muissa Siemens Mobilityn projekteissa. Vaikka iso osa työtäsi kuluukin Siemensin Espoon konttorilla, toivomme sinulta löytyvän asennetta tehdä myös tarvittaessa hands on -työtä projektikohteissa. Kokemusta vastaavasta työstä ei vielä tarvitse olla, vaan saat työhösi hyvän perehdytyksen.

Tehtävä tarjoaa uusia haasteita ja oppimismahdollisuuksia kansainvälisessä yrityksessä, ja on erinomainen tilaisuus esimerkiksi vastavalmistuneelle insinöörille.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tutkinto (esimerkiksi sähkö-/automaatiotekniikka) ja aiempaa tekniikan alan työkokemusta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä niin puhuen kuin kirjoittaenkin, ja sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet sekä ajokortti takataskussa. Nautit myös hands-on työstä, mikäli sitä projektin läpiviemiseksi tarvitaan. Työntekijänä kuvailisit itseäsi toimeentarttuvaksi, itsenäiseksi ja sinulta löytyy halua kehittyä työssäsi yhä paremmaksi joka päivä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. sähkö-/automaatio)
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen asenne työhön
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Ajokortti (oma auto ei välttämätön)


Eduksi katsotaan jos sinulla on kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, mutta tässä tehtävässä ratkaisee ennen kaikkea asenne ja draivi kehittyä projekti-insinööriksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sovitellen, 1.5.2019 jälkeen

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Siemens Mobility Oy (https://www.siemens.com/global/en/home/products/mobility.html) tuottaa ja kehittää uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita pitkäaikaisella kokemuksellaan liikenteestä. Yritys kehittää jatkuvasti uusia, älykkäitä liikenteen ratkaisuita, jotka lisäävät infrastruktuurin saatavuutta, optimoivat suorituskykyä sekä parantavat matkustajien kokemuksia.