(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri rakennuttamisen pariin A-Insinöörit Oy:lle, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2020
Hei rakennusinsinööri- nyt on hyvin mielenkiintoinen paikka tarjolla! A-Insinöörit etsivät projekti-insinööriä projektipäälliköiden tueksi rakennuttamis- ja projektinjohtotehtäviin monipuolisiin, suuriin ja haastaviin rakennuttamisen hankkeisiin pääkaupunkiseudulle. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse välttämättä olla, vaan A-Insinöörit tarjoavat tehtävään hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Jos mahdollisuus olla mukana rakennuttamassa pääkaupunkiseudun suuria rakennushankkeita kiinnostaa, lue lisää, tämä voi olla paikkasi!
KUVAUS
A-Insinöörit toimivat niin uudis- kuin korjaushankkeidenkin parissa ja projekti-insinöörinä pääset osallistumaan projektipäälliköiden apuna useisiin mielenkiintoisiin rakennuttamishankkeisiin. Projekti-insinöörinä avustat projektipäälliköitä sekä toimit myös itsenäisesti asiantuntijatehtävissä muun rakennuttamisen henkilöstön tuella. Pääset lisäksi osallistumaan muun muassa tarjous- ja sopimustoimintaan. Parempaa rakennuttamisen oppipaikkaa on vaikea kuvitella!
TYÖNKUVA

* Rakennuttamishankkeissa toimiminen projektipäälliköiden tukena
* Itsenäiset asiantuntijatehtävät rakennuttamishankkeiden parissa
* Osallistuminen tarjous- ja sopimustoimintaan


Tarjoamme


* Työpaikan, jossa johtajat ovat lähellä, ovet ovat auki ja kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä
* Arvostetun kollegakunnan, joka koostuu yli 700 rakennuttamisen, rakennesuunnittelun sekä ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijasta yhdeksässä toimipaikassa
* Modernit työskentelymahdollisuudet ja -välineet
* Kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut
* Nousujohteisen urapolun; A-Insinöörit arvostaa kunnianhimoa ja haluaa tarjota sinulle mahdollisuuden edetä urallasi


Osaamisen, asenteen ja kyvykkyyden mukaan projekti-insinöörillä on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tehtävässä yhä vaativampiin kokonaisuuksiin.

Sinun ei tarvitse olla vielä kokenut rakennuttamisen konkari, vaan etsimme motivoitunutta henkilöä oikealla koulutustaustalla kehittymään tehtäviin. Saat työhösi hyvän perehdytyksen. Kokemuksen karttuessa A-Insinöörit mahdollistavat kasvusi oman kiinnostuksesi mukaisesti yhä vaativimpiin tehtäviin.
A-insinöörit ovat ainutlaatuinen yhdistelmä A-Asennetta ja huippuosaamista. Tervetuloa rakentamaan menestyvää ja mielekästä ympäristöä yhdessä! Katso tästä miten A-insinööreillä rakennuttamisen projekti- ja kehityspäällikkönä toiminut Anssi kuvailee tehtävää:


ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään sopiva koulutustausta sekä relevanttia työkokemusta esimerkiksi rakennusalan kesätöistä, harjoittelusta tai vastaavista tehtävistä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään sopiva korkeakoulutustausta (rakennusinsinööri DI/AMK)
* Oma-aloitteinen, itsenäinen ja kehittymishalukas asenne
* Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot
* Sujuva suomen kielen osaaminen
* Ajokortti sekä oma auto


Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus rakennusalan suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä, sekä hyvä englannin kielen taito.

MUUTA TIETOA


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Pääkaupunkiseutu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
A-Insinöörit työskentelevät Suomen innostavimmissa ja haastavimmissa suunnittelu- ja rakennushankkeissa. Lue lisää A-Insinööreistä täältä