(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri rakennusalalle
Suomen Rakennuslogistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2020

Suomen Rakennuslogistiikka on Suomen johtava rakennustyömaiden logistiikkapalveluiden tuottaja ja etsimme Oulun alueelle projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörinä olet mukana kehittämässä olemassa olevia asiakkuuksiamme sekä toimintamallejamme heidän kanssaan. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja pyrit antamaan heille ratkaisun meidän laajasta palvelutarjonnastamme. Päivittäisiä työtehtäviäsi ovat muun muassa projektien materiaalivirran hallinta, resursointi, töiden aikataulutus ja laskutuksesta huolehtiminen. Työnkuva pitää sisällään myös asiakkuuksien hoitamista ja sopimusten luomista. Vastuullasi olevat projektit voivat olla isompia monivuotisia rakennushankkeita tai pienempiä työtilauksia. Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa pääsee tekemään laajasti yhdessä rakennusalan muiden osaajien joukossa.

Mitä haemme?

Meillä menestyy henkilö, joka on itseohjautuva, omaa hyvää paineensietokyvyn ja ennakkoluulottoman asenteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Työtehtävät vaativat hyvää organisointikykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työssä ollaan päivittäin tekemisissä monen eri toimijan kanssa päivittäin muuttuvissa tilanteissa. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä liiketoimintamme ja asiakkaidemme palvelemisen eteen.

Toivomme, että viihdyt hektisessä työssä ja kykenet myös tekemään itsenäisiä ratkaisuja ja haastamaan itseäsi uusissa tilanteissa. Työtavoiltasi olet tarkka ja organisoimalla pysyt annetuissa aikatauluissa. Toivomme hakijalta rakennusalan tuntemusta ja aiempaa työkokemusta rakennusalalta.

Odotamme hakijalta:

  • Rakennusalan tuntemusta ja ymmärrystä
  • Logistiikka- tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä tiimityötaitoja
  • Hyvää paineensietokykyä
  • Tietotekniikan perusosaamista ja kykyä oppia uutta
  • Kokemus laskutuksesta katsotaan eduksi

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä yrityksessä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa ja olemme osa Barona-konsernia. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa ateriaedun.

Työt alkavat joustavasti elokuun aikana sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Rakennuslogistiikalta Jussi Ranne puh. 0445719901, jussi.ranne@rl.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Rakennuslogistiikalta Jussi Ranne puh. 0445719901, jussi.ranne@rl.fi