Projekti-insinööri radan päällysrakennetöihin Winco Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
Etsimme nyt kokoaikaista Projekti-insinööriä radan päällysrakennustyömaille Winco Oy:lle. Jos olet oma-aloitteinen, haluat kehittyä alasi ammattilaiseksi sekä sinulla on jo hieman kokemusta projektityöskentelystä, voit olla hakemamme henkilö! Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Projekti-insinööriä Pääkaupunkiseudulle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Winco Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääsääntöinen työtehtäväsi on erilaisiin projekteihin osallistuminen radan päällysrakennetyömailla ympäri Suomea. Ensisijainen työpaikkasi on pääkaupunkiseudulla mutta työmaat sijaitsevat ympäri Suomea, joten urakoita voi myös olla muualla. Työtehtäväsi keskittyvät erilaisiin työmaiden laatu- ympäristö- ja turvallisuusasioihin, ja vastaat projektitiimisi kanssa projektien aikataulunmukaisesta kulusta. Tarvittaessa sinulla on myös mahdollisuus päästä tuuraamaan työmaapäällikköä.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Projekteihin osallistuminen radan päällysrakennustyömailla
* Työmaiden laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioiden hoitaminen osana projektitiimiä


Tehtävä tarjoaa sinulle mielenkiintoiset työtehtävät sekä erinomaiset tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Saat myös kattavan perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden olla osana Wincon nuorekasta ja energistä porukkaa!

Työ pitää sisällään jonkin verran viikonloppu- ja yötöitä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri) sekä jo jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä (esim. kesätöiden kautta). Voit joko olla vielä opiskelija tai jo vastavalmistunut, mutta toivottavaa olisi, että pystyisit kokoaikaiseen työskentelyyn. Tämän lisäksi omaat hyvät IT-taidot sekä sinulla on oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen asenne. Sinulla on myös hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky sekä hyvät kommunikaatiotaidot. Työ edellyttää lisäksi, että sinulla on mahdollisuus satunnaiseen matkusteluun.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutus (esim. rakennusinsinööri)
* Kokemusta projektityöskentelystä
* Sujuva suomen kielen taito ja hyvä englannin kielen taito
* Hyvät IT-taidot
* Oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen asenne
* Hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky
* Hyvät kommunikaatiotaidot
* Mahdollisuus satunnaiseen matkusteluun


Eduksi katsotaan myös muu kielitaito ja kokemus ratatyöskentelystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Pääkaupunkiseutu

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Winco Oy on täyden palvelun raideliikennetekniikan toimittaja. Heidän palvelutarjonta kattaa suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapitopalvelut kaikille raideliikenteen tekniikkaosa-alueille; päällysrakenne, sähkörata, turvalaitteet sekä taitorakenteet. Wincolla on parisataa työntekijää joilla on pitkä kokemus sähkörata-, turvalaite- ja päällysrakennetöistä. Heillä on toimipisteitä ympäri Suomea.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246956
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki