(Poistunut julkaisusta)

Projekti-insinööri /projektipäällikkö
ProMinent Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Haemme nyt projekti-insinööriä / projektipäällikköä vahvistamaan Prominentin projektimyyntitiimiä

Tehtävänkuva:

Projekti-insinöörin /projektipäällikön tehtävässä työskentelet osana projektimyyntitiimiä. Vastaat annostuskoneikkojen ja erilaisten vedenkäsittelyprojektien sekä Tomal-kuiva-annostuslaitteiden monipuolisten projektien läpiviennistä. Projektien laajuudet ja kestot vaihtelevat tarjottavasta tuotteesta sekä palvelusta riippuen. Asiakaskunta koostuu julkisen sektorin ja teollisuuden alan yrityksistä. Ennen projektien käynnistämistä, osallistut myyntineuvotteluihin ja valmistelet tarjouksia yhdessä myyntitiimin kanssa. Ostojen hallinta sekä budjettiseuranta kuuluvat olennaisena osana työhösi. Projektien käynnistyttyä olet päivittäin yhteydessä asiakkaan projektiosaston sekä ulkomaisten ja kotimaisten toimittajien kanssa, sekä tapaat heitä tarvittaessa. Lisäksi olet yhteydessä tehtaan ja alihankinnan kanssa prosessikohtaisesti. Hoidat tarkastukset ja huolehdit projektien läpiviennistä projektin päättymiseen saakka. Työskentelet Helsingin toimipisteestä käsin.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on tehtävään soveltuva koulutus prosessi-, energia-, tai kemiantekniikan puolelta tai aikaisempaa kokemusta prosessinteollisuuden/energiateollisuuden projekteista. Luet sujuvasti prosessi- ja virtauskaavioita sekä sinulla on AutoCAD suunnittelukokemusta. Aikaisempi työkokemus pumpuista (annostuspumpuista), vedenkäsittelylaitteistoista sekä energiaprosessien (esim. lämpökattilat, voimakattilat, soodakattilat tai prosessitekniikka) tuntemus on eduksi. Vahva kiinnostuksesi kehittyä nestemäisen/kuiva-annostuksen sekä vedenkäsittelyprojektien ammattilaiseksi mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Asiakaslähtöisyys merkitsee Prominentille, että asiakkaan kanssa löydetään yhteistyössä sopiva ratkaisu heidän tarpeisiinsa. Saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin oman asiakaslähtöisyytesi tueksi. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:

- Vakituisen työn ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Kasvavan ja menestyksekkään yrityksen työnantajaksesi
- Ammattitaitoisen organisaation sekä tiimin tuen
- Mahdollisuuden vastuun kasvattamiseen osaamisen ja näyttöjen kautta
- Kiinteän palkkauksen
- Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (prosessi/kemian/energiatekniikan insinööri)
- Dokumentaation hallintaa mm. piirustukset, konekortit, käyttöohjeet ja laatu
- Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
- Sujuvaa englannin kielen osaamista ja hyviä IT-taitoja (O365, ERP-kokemusta).


Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 27.06.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.